Gebruiksaanwijzing SMEG KTS75

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG KTS75. Wij hopen dat dit SMEG KTS75 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG KTS75 te teleladen.


SMEG KTS75 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (263 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG KTS75 (263 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG KTS75

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Bevestig de sleutel in het bovenste middengedeelte van het paneel door de vorkpunten van de sleutel in de gaten van het paneel te steken (Fig. 7) . Fig. 7 NL 03 NL 04 Montage van de filterpanelen Sluitpositie van de ruit afstellen Fig. 10 Fig. 13 Breng de panelen bij de kap. Steek de voetjes van de filters in de speciale zittingen zoals aangegeven in Fig. 10 . De afstelling van de sluitpositie van de ruit moet worden uitgevoerd nadat de kap is geïnstalleerd. Regel de sluitpositie van de ruit door de stelschroeven los/aan te draaien. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG KTS75

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG KTS75 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag