Gebruiksaanwijzing SMEG KSET900

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG KSET900. Wij hopen dat dit SMEG KSET900 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG KSET900 te teleladen.


SMEG KSET900 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (146 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG KSET900 (145 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG KSET900

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Koop bij uw handelaar de koolfilter die voor uw model kap geschikt is. Sommige koolfilters komen in een plastic vel verpakt (om hun filterkwaliteit te behouden); verwijder in dit geval het vel voordat u de filter installeert. [. . . ] Wat betreft technische en veiligheidsmaatregelen voor de rookafvoer zich strikt houden aan de regelingen voorzien door de plaatselijke bevoegde autoriteiten. De fabrikant neemt geen Gebruik Het functioneren met afzuiging naar buiten De gebruikte lucht wordt afgevoerd naar buiten door een buis K die met een flens H aan de afvoer (afb. De diameter van de afvoerbuis moet gelijk zijn aan de diameter van de flens. Het functioneren met circulatie -- De lucht wordt gezuiverd door middel van de koolfilter en vervolgens weer in het vertrek losgelaten. -- Het gebruik van een koolfilter is noodzakelijk als er geen afvoerbuis naar buiten aanwezig is of als de 12 NL verantwoordelijkheid als schade ontstaat die het gevolg is van het niet correct opvolgen van de voorschriften. Onderhoud Schakel de stroom uit voordat mun onderhoud pleegt. De synthetische filter (dikte 10-15mm): was de filter eens per maand in een lauw sop, laat hem drogen zonder te wringen, vervang hem na 5/8 wasbeurten. De dunne synthetische filter (dikte ongeveer 1mm) wordt vervangen als de bovenste kleur van onderen doorschijnt. De dunne synthetische filter (dikte ongeveer 1mm) zonder verzadigingsindicatie moet om de twee maanden vervangen worden. De metalen filter: ongelimiteerde levensduur, wordt iedere maand in een sop gewassen of in de vaatwasser (60°C). Het demonteren van de vetfilters (voor modellen met roosters vetfiltersteunen) Voor het verwijderen van de vuile vetfilter gaat u als volgt te werk: a. 11. 1) of, in het geval van speciale metalen vetfilters, drukt u op de plastic veren R (Afb. Als u de vetfilter wast of vervangt, was dan ook meteen de rooster met een lauw sopje. Monteer de goed droge filter of, in het geval van vervanging, monteer de nieuwe vetfilter. Elektrische aansluiting De netspanning moet overeenstemmen met de spanning weergegeven op het eigenschappen plaatje binnen de kap. [. . . ] Breng de plafonière-steun of de rooster vetfiltersteun aan de achterkant. Als de verlichting niet werkt, controleer dan eerst of de lampen goed zijn aangedraaid voordat u er een installateur bij haalt. Schoonmaken Voor het schoonmaken van de buitenkant van de kap een doek gebruiken die is bevochtigd met spiritus of met een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG KSET900

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG KSET900 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag