Gebruiksaanwijzing SMEG KSET6X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG KSET6X. Wij hopen dat dit SMEG KSET6X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG KSET6X te teleladen.


SMEG KSET6X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1317 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG KSET6X (1296 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG KSET6X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer of de netspanning correspondeert met de spanning die aangegeven is op het plaatje aan de binnenkant van de wasemkap. Voor apparaten van klasse I dient u zich ervan te verzekeren dat het elektriciteitsnet in uw huis over een goede aarding beschikt. [. . . ] Voor meer details in verband met het recyclen van dit product, neemt u het best contact op met de gemeentelijke instanties, het bedrijf of de dienst belast met de verwijdering van huishoudafval of de winkel waar u het product hebt gekocht. NL 3 32 2 EIGENSCHAPPEN Onderdelen Ref. 12a 12e 12f 1 1 1 1 Productonderdelen Wasemkap compleet met:Bedieningen, Licht, Ventilatorgroep, Filters Richtingrooster luchtuitlaat Flens 120 mm Sluitprofiel Installatieonderdelen Schroeven 3, 5 x 16 Schroeven 2, 9 x 12, 7 Schroeven 2, 9 x 9, 5 Documentatie Gebruiksaanwijzing 12e 8 10a 1 4 2 3 12a 20 12f 1 NL 3 33 3 Buitenafmetingen Min. 650mm 650mm NL 3 34 4 INSTALLATIE Boren van gaten in draagvlak en montage wasemkap De wasemkap kan rechtstreeks op het onderste vlak van het keukenkastje (min. 650 mm van de kookplaat) worden genstalleerd met behulp van de zijsteunen met klikbevestiging. Ga voor de inbouw van de wasemkap op het onderste vlak van het keukenkastje, als volgt te werk. (fig. 2) Schroef het sluitprofiel 20 aan de achterkant van de wasemkap vast met behulp van de bijgeleverde schroeven 12f (2, 9 x 9, 5) (fig. 3) Trek de rolletjes met de zuiggroep naar voren. Plaats de wasemkap totdat de zijsteunen met klikbevestiging vastgehaakt zijn. Voor het uitzetten van de ingestelde functies is het voldoende de slede weer te sluiten. SCHAKELAAR FUNCTIES L M Lichten Motor Hiermee schakelt u de verlichting aan en uit Hiermee schakelt u de afzuigmotor aan en uit 1. Minimumsnelheid, geschikt voor een continue en zeer stille luchtverversing, als er weinig kookdampen zijn. [. . . ] Schuif de houder naar n kant toe, zodat de tegengestelde kant vrijkomt. Trek de vrijgekomen kant van de lamphouder voorzichtig naar beneden, totdat de lamp volledig is verwijderd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG KSET6X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG KSET6X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag