Gebruiksaanwijzing SMEG KSET65

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG KSET65. Wij hopen dat dit SMEG KSET65 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG KSET65 te teleladen.


SMEG KSET65 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (149 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG KSET65 (148 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG KSET65

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De diameter van de afvoerbuis moet gelijk zijn aan de diameter van de flens. -- De lucht wordt gezuiverd door middel van de koolfilter (1 of 2 naar gelang het model) en vervolgens weer in het vertrek losgelaten. [. . . ] -- Technische en veiligheidsmaatregelen voor de afvoer van de walmen moeten conform zijn aan de plaatselijk geldende voorschriften. -- Iedere aansprakelijkheid wordt afgewezen voor eventuele schade of brand aan het apparaat die is veroorzaakt door het niet in acht nemen van bovengenoemde voorschriften. Apparaat zonder stekker Breng een standaard stekker aan of een standaard tweepolige schakelaar met een afstand tussen de kontaktpunten van minstens 3mm. Ledere verantwoordelijkheid voor inconvenienten wordt afgewezen waar bovenstaande aanwijzingen niet in acht zijn genomen. Het bevestigen van de kap De afvoerbuis moet dezelfde diameter hebben als de flens die gemonteerd is op het afvoergat van de kap. Waar de buis horizontaal ligt moet hij lichtelijk oplopen (ongeveer 10%) om het afvoeren van de lucht naar buiten te bevorderen. 7) of, indien bijgeleverd, met behulp van het boorpatroon (de rand met de pijl moet corresponderen met de achterkant van het kastje (Afb. Maak een gat in de bodem en in de bovekant van het kastje voor het doorlaten van de afvoerbuis (het is een goede regel als de diameter van dit gat een 15 mm grotere diameter heeft dan de diameter van de buis die u gebruikt). Breng van binnenuit het kastje de 4 bijgeleverde schroeven C aan (Afb. 7). Electrische aansluiting Eerst moet men controleren dat het voltage van het net klopt met het voltage aangegeven op het etiket binnen in de kap. Het is aan te raden de elektrische aansluiting over te laten aan een bevoegde installateur. Apparaat voorzien van stekker Sluit hem aan een stopkontakt aan dat konform is aan de geldende normen. Als men hem rechtstreeks aan het elektrische net wil aansluiten verwijdert men de stekker en brengt men een standaard tweepolige schakelaar aan met een afstand tussen de kontaktpunten van minstens 3mm. 16 Montage met zijbeugels (indien bijgeleverd) De wasemkap kan aan het bovenkastje worden bevestigd door middel van twee bijgeleverde bevestigingsbeugels. NL Ga als volgt te werk, als u dit bevestigingssysteem wilt gebruiken (afb. Boor 2 gaten van 2 mm doorsnede in de rechter en linker binnenwand van het kastje, met behulp van de boormal Q die bij de kap geleverd is. Bevestig de twee beugels T aan de wasemkap met behulp van de schroeven V 4, 2 x 35 (de beugels worden in de breedte geregeld op basis van de dikte van de kastwanden). [. . . ] Open de plafonière-steun of de rooster vetfiltersteun aan de achterkant. Als de verlichting niet werkt, controleer dan eerst of de lampen goed zijn aangedraaid voordat u er een installateur bij haalt. Schoonmaken Voor het schoonmaken van de buitenkant van de kap een doek gebruiken die is bevochtigd met spiritus of met een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG KSET65

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG KSET65 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag