Gebruiksaanwijzing SMEG KSEIR60

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG KSEIR60. Wij hopen dat dit SMEG KSEIR60 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG KSEIR60 te teleladen.


SMEG KSEIR60 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (213 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG KSEIR60

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2) -- Als men geen filter heeft kan deze verkregen worden bij de leverancier. Om hem geheel te verwijderen moet men hem naar voren schuiven aan de rechterkant tot hij losraakt. [. . . ] Aan de binnenkant van het keukenkastje de 4 erbij geleverde schroeven M 4. Als het keukenkastje dieper is dan de kap, dan gebruikt men het leidingsarmatuur P met de 2 schroeven T 3. Voor het beste resultaat wordt aangeraden onder normale condities de lagere snelheden aan te wenden en de hogere snelheden slechts in geval van grote hoeveelheden rook en geuren. -- Men wordt aangeraden de kap enige minuten voor het koken wast aan te zetten en hem aan te laten tot alle geuren weg zijn. -- Met het oog op alle problemen betreffende de uitlast van rook wordt men verzocht de voorschriften van de bevoegde autoriteiten te respecteren. De open vlam is schadelijk voor de filters en zou brand kunnen veroorzaken. Het frituren van gerechten moet altijd onder controle gebeuren om te voorkomen dat de hete olie vlam zou vatten. -- Het apparaat mag niet aangesloten worden op pijpen die gebruikt worden voor het afvoeren van rook afkomstig uit andere apparaten gevoed door gelijk welk ander type van energie, verschillend van de elektrische energie. -- De fabrikant wijst iedere aansprakelijkheid af voor eventuele schade of brand aan de kap, veroorzaakt door het niet in acht nemen van bovenstaande voorschriften. Hij wordt geplaatst in het opzuig-rooster en kan geleverd worden in vier versies: 1) De synthetische filter (ongeveer 12-15 mm dik) wordt ongeveer eenmaal per maand gewassen bij normaal gebruik en na 5/6 wasbeurten wordt hij vervangen. Hij wordt in lauw water en met een afbreekbaar wasmiddel gewassen en daarna gedroogd zonder te wringen . 2) De dunne synthetische filter (ongeveer 1 mm dik) wordt vervangen wanneer de bovenkleur aan de onderkant verschijnt. [. . . ] Voor het schoonmaken van de buitenkant van de kap een doek gebruiken die is bevochtigd met spiritus of met een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel. Voor het reinigen van onderdelen in gesatineerd inox is het raadzaam de doek met de richting van de satijnstructuur mee te bewegen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG KSEIR60

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG KSEIR60 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag