Gebruiksaanwijzing SMEG KSEG52

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG KSEG52. Wij hopen dat dit SMEG KSEG52 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG KSEG52 te teleladen.


SMEG KSEG52 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (123 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG KSEG52 (125 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG KSEG52

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] : Montage - Installation - Monteren - Montaggio - Fijación - Montagem - Ìîíòàæ A. . . B. . . C. . . D. . . E. . . : Demontage - Démontage - Dismounting - Demonteren - Smontaggio Desmontaje - Desmontagem - Äåìîíòàæ 4 NL Beschrijving van de kap - Afb. [. . . ] Het wassen van de vetfilter moet minstens eens per maand plaatsvinden. Droog het metaalfillter zonder het te beschadigen en plaats het in de kap terug. Het verwijderen van de metalen vetfilters (naar gelang uw model: afb. 2-a-b-c-d) 1. Bij de modellen met een filterhouder (zie afb. 2d) zit de metalen filter daarin. Voor het loshaken van de filterhouder drukt u de toetsen B in; vervolgens verwijdert u de metalen vetfilter uit de filterhouder door hem van rechts naar links te trekken. (Als u de vetfilter wast moet u ook de filterhouder met een lauw sopje wassen) Attentie Het niet in acht nemen van de schoonmaak regels van de kap en van het vervangen en schoonhouden van de filters kan brandgevaar met zich meebrengen. Iedere verantwoordelijkheid voor inconvenienten wordt afgewezen waar bovenstaande aanwijzingen niet in acht zijn. Het vervangen van de lampjes - Afb. Open het vak van de verlichting door de grendeltjes F van het afdekplaatje tegen de klok in te draaien . 13 NL 3. Vervang het doorgebrande lampje met een nieuw lampje van hetzelfde type en sterkte. Naar gelang het type kap: Lampje 40W (E14) of Neon 14W of PL lampje van 11W (model met PL lampje) of PL lampje van 9W (model met twee lampjes). Mocht de verlichting niet werken, controleer dan eerst of de lampjes wel goed zijn ingeschroefd voordat u er een elektricien bijhaalt. Als men hem rechtstreeks aan het elektrische net wil aansluiten verwijdert men de stekker en brengt men een standaard tweepolige schakelaar aan met een afstand tussen de kontaktpunten van minstens 3mm. [. . . ] De wasemkap wordt gebruikt als recirculatiekap als er geen luchtpijp aanwezig is en installatie daarvan niet mogelijk is. Voor de modellen van 74. 8 cm (alleen afb. 6-7) Controleer voordat u de kap in werking stelt of de ventilatieroosters (G-afb. 8) die zich aan de binnenkant bevinden open (Versie met afvoer naar buiten) of dicht zijn (Versie met circulatie). Electrische aansluiting Eerst moet men controleren dat het voltage van het net klopt met het voltage aangegeven op het etiket binnen in de kap. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG KSEG52

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG KSEG52 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag