Gebruiksaanwijzing SMEG KAB45

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG KAB45. Wij hopen dat dit SMEG KAB45 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG KAB45 te teleladen.


SMEG KAB45 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1709 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG KAB45 (2117 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG KAB45

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 6) van de telescopische schoorsteen aan de achtermuur en aan het plafond loodrecht op de kap; hiervoor boort u vier gaten Ø 8mm; breng pluggen aan en bevestig de steun met vier schroeven van 5x45 mm. De middenas van de steun moet samenvallen met de op de muur getrokken lijn. [. . . ] alleen voor de filtrerende versie (met koolstoffilter gemonteerd binnenin de afzuig-unit). Monteer het ventilatiepaneel onder de steun van de telescopische schoorsteen met twee schroeven (zie punt "i"). K) Verwijder de kap en boor vier gaten ø 8mm op de eerder getekende punten en plaats de pluggen hierin (afb. L) Voordat u de kap plaatst moet u een buis bevestigen aan de bevestigingsring van de afzuig-unit; laat de buis passeren door het afvoergat van de kap. M) Bevestig de kap definitief met vier schroeven, twee in de bovenste gaten (en twee sluitringen) en twee in de onderste gaten (afb. 7 - de schroeven in de onderste gaten dienen ook voor het bevestigen van het lepelrek). E) Hang de kap aan de steun en maak hem waterpas door middel van de regelschroeven die zich achter het afvoergat van de kap bevinden (afb. F) Controleer dat de op de muur getrokken lijn perfect in het midden van de kap zit (afb. G) Als de juiste positie bepaald is tekent u met een potlood de positie van de onderste en bovenste gaten voor het definitief bevestigen van de kap (afb. 5) en meet de afstand tussen de bevestigingsring en het gekozen punt waar de afvoerbuis moet passeren zodat u de lengte van de afvoerbuis kunt berekenen. H) Demonteer de steun B van de telescopische schoorsteen door de twee schroeven C (één per kant) Bevestig de vier steunen aan de zijkanten en plaats de plank hierop (afb. Voor het schoonmaken van de buitenkant van de kap een doek gebruiken die is bevochtigd met spiritus of met een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel. [. . . ] H) Demonteer de steun B van de telescopische schoorsteen door de twee schroeven C (één per kant) Bevestig de vier steunen aan de zijkanten en plaats de plank hierop (afb. Voor het schoonmaken van de buitenkant van de kap een doek gebruiken die is bevochtigd met spiritus of met een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG KAB45

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG KAB45 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag