Gebruiksaanwijzing SMEG IGE3964W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG IGE3964W. Wij hopen dat dit SMEG IGE3964W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG IGE3964W te teleladen.


SMEG IGE3964W : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1647 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG IGE3964W (1503 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG IGE3964W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] GEBRUIKSAANWIJZING PPR 2 kan enkel op de bodem van de oven gebruikt worden (zoals wordt aangeduid op de vorige afbeeldingen). [. . . ] Plaats de pizza in de oven wanneer de controlelamp van de thermostaat uit is. BEREIDING VAN PIADINE, BROODJES, TIGELLE - Voorverwarming van de oven zoals hierboven, en plaats het voedsel. REINIGING EN ONDERHOUD Om de plaat te reinigen moet gewacht worden tot ze afgekoeld is, en moet warm water en een niet-schurende spons gebruikt worden. Na de reiniging en vóór elk gebruik moet gewacht worden tot de plaat compleet droog is (ongeveer 1 uur). [. . . ] REINIGING EN ONDERHOUD Om de plaat te reinigen moet gewacht worden tot ze afgekoeld is, en moet warm water en een niet-schurende spons gebruikt worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG IGE3964W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG IGE3964W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag