Gebruiksaanwijzing SMEG IGE3958W1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG IGE3958W1. Wij hopen dat dit SMEG IGE3958W1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG IGE3958W1 te teleladen.


SMEG IGE3958W1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3051 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG IGE3958W1 (3002 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG IGE3958W1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Het langdurige contact met ook weinig agressieve substanties, kan de beschadiging van de vlecht tot gevolg hebben en vervolgens het barsten van de buigzame leiding. [. . . ] - Schroef de aansluitingen met afdichtende pakking (moeren) met de hand zo ver mogelijk vast, plus ¼ slag met een geschikte sleutel. - Vermijd na de montage de uitoefening van ook minimale zijdelingse krachten (bijvoorbeeld tijdens de bevestiging van de trekstang of het stangetje van de afvoer). De toevoerleidingen moeten zorgvuldig gespoeld worden voordat de mengkraan geïnstalleerd wordt, zodat geen spaanders, lasresidu, jute of andere onzuiverheden binnen in de leidingen achterblijven. Via de niet zorgvuldig gespoelde leiding, of via de hoofdwaterleiding, kunnen anders niet ter zake doende deeltjes in de mengkraan komen, die de pakkingen/ringpakkingen kunnen beschadigen. Til de ringmoer (C) die ter afdekking van de patroon dient op, door druk uit te oefenen op de gleuf die ter referentie dient. Verwijder de indicatorring (D), schroef de ringmoer (E) los die ter bevestiging dient, en verwijder de patroon (F) uit het mengkraanhuis (G). Plaats tenslotte de nieuwe patroon, en controleer of de twee centreerpennen in de betreffende zittingen gestoken zijn en (X) of de pakkingen correct in positie geplaatst zijn. 5 - EXTRA DELEN 1 Complete handgreep 2 Ringmoer spannen patroon 3 Patroon Ø25 4 Buigzame leiding van de handdouche 5 Handdouche 6 Buigzame toevoerleidingen 7 Set voor bevestiging 8 Loden gewicht VERVANGING VAN DE BELUCHTER Alvorens de beluchter te vervangen, dient men te controleren of het water van de waterleiding gesloten is. [. . . ] Gebruik de bijgeleverde sleutel en schroef de oude beluchter los en trek deze los uit zijn positie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG IGE3958W1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG IGE3958W1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag