Gebruiksaanwijzing SMEG IGE3958W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG IGE3958W. Wij hopen dat dit SMEG IGE3958W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG IGE3958W te teleladen.


SMEG IGE3958W : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (766 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG IGE3958W (1423 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG IGE3958W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Via de niet zorgvuldig gespoelde leiding, of via de hoofdwaterleiding, kunnen anders niet ter zake doende deeltjes in de mengkraan komen, die de pakkingen/ringpakkingen kunnen beschadigen. [. . . ] Voordat u de kraan in werking stelt, schroeft u de ontluchter los en spoelt u zeer goed. 1 Voordat u de enkelvoudige kraanbediening in het gat van de gootsteen steekt controleert u of de basispakking goed in de betreffende zitting geplaatst is en of de buigzame toevoerleidingen goed op het kraanhuis vastgeschroefd zijn. Breng de enkelvoudige kraanbediening in positie in het gat van de gootsteen en richt de wateropening in de richting van de gootsteen. plaats vervolgens de bevestigingskit in de aangeduide volgorde , dus: · De geprofileerde pakking en de flens, indien de enkelvoudige kraanbediening op een gootsteen met een dikte van 3. De gekleurde oppervlakken zijn gelakt met een speciale vuurlak en mogen in geen enkel geval gereinigd worden met zure, schurende of alcoholhoudende reinigingsproducten. Mengkraan: reinig regelmatig de sproeikop (straalbreker), zodat de waterstraal krachtig blijft en er geen aanslag in de mengkraan onstaat die druppelen kan veroorzaken. Om dit te doen, schroeft u de sproeikop (straalbreker) los en laat u hem enkele uren in een oplossing van water en azijn. elimineer de kalkresten en schroef de sproeikop opnieuw vast (vergeet de pakking niet). [. . . ] elimineer de kalkresten en schroef de sproeikop opnieuw vast (vergeet de pakking niet). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG IGE3958W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG IGE3958W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag