Gebruiksaanwijzing SMEG IGE3958B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG IGE3958B. Wij hopen dat dit SMEG IGE3958B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG IGE3958B te teleladen.


SMEG IGE3958B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (766 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG IGE3958B (1423 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG IGE3958B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Via de niet zorgvuldig gespoelde leiding, of via de hoofdwaterleiding, kunnen anders niet ter zake doende deeltjes in de mengkraan komen, die de pakkingen/ringpakkingen kunnen beschadigen. [. . . ] Voordat u de kraan in werking stelt, schroeft u de ontluchter los en spoelt u zeer goed. - Schroef de aansluitingen met OR-afdichting met de hand vast tot een mechanische aanslag gevoeld wordt. - Het langdurige contact met ook weinig agressieve substanties, kan de beschadiging van de vlecht tot gevolg hebben en vervolgens het barsten van de buigzame leiding. breng vervolgens de bevestigingskit in onderstaande volgorde aan: · De geprofileerde pakking en de flens, indien installatie op een wasbak met een dikte van 3-4 cm plaatsvindt; · De geprofileerde pakking, de driehoekige plastic flens en de flens, indien installatie op een wasbak van roestvrij staal met een dikte van 1-2 mm plaatsvindt. Voer de buigzame uitgangsleiding door de tweede bevestigingskit die in bovenstaande volgorde aange- Bracht is en sluit hem stevig aan op de opening. Zet de opening vast op het vlak van de wasbak en span de betreffende trekstang of de schroefdraadmoer tot het einde aan. [. . . ] Draai bevestigingsschroef (A) los met behulp van een inbussleutel, trek vervolgens handgreep (B) naar buiten door deze uit patroon (E) te trekken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG IGE3958B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG IGE3958B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag