Gebruiksaanwijzing SMEG 4730

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG 4730. Wij hopen dat dit SMEG 4730 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG 4730 te teleladen.


SMEG 4730 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3696 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG 4730 (3696 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG 4730

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het ventilatiekanaal “A” en de bescherming van de elektrische aansluitingen “B” niet demonteren. [. . . ] Verwijder vervolgens de doppen aan de uiteinden van de magneetklep (“H1” en “H2”). NL 4730 6. Schroef het plaatje, waar u tijdens de vorige stap de kabelwartel op heeft aangesloten, vast op de onderste steunplaat. Sluit de fastons “M” van de geleverde kabel aan op de contacten van de pomp. NL 5. 7) aan in de kabelwartel die aan de onderste plaat is vastgeschroefd. Hermonteer na deze handelingen de onderste plaat en de achterste plaat van het apparaat door de aanwijzingen nr. Controleer tijdens de hermontage van de platen of de elektrische kabels niet vastklemmen en/of afgekneld worden. 4730 Alvorens een bereiding met stoom te verrichten: Vul het watercircuit van het apparaat als de kit reservoir gemonteerd is. Verricht deze handeling uitsluitend de eerste keer dat u het nieuwe vulsysteem in gebruik neemt, en elke keer dat u het reservoir vult. [. . . ] Breng vervolgens het geleverde filter “Q” op het uiteinde van de slang aan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG 4730

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG 4730 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag