Gebruiksaanwijzing SMEG 3793

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG 3793. Wij hopen dat dit SMEG 3793 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG 3793 te teleladen.


SMEG 3793 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (498 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG 3793 (459 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG 3793

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer of de netspanning en frequentie overeenkomen met de gegevens op het plaatje in het binnendeel van de afzuigkap. Als de voedingskabel beschadigd is, dient deze vervangen te worden door de fabrikant, de after-sales service of gekwalificeerd personeel. Nadat de afzuigkap geïnstalleerd is, dient u zich ervan te verzekeren dat de op het net aangesloten voedingskabel niet in contact komt met scherpe voorwerpen van metaal. [. . . ] Nadat de afzuigkap geïnstalleerd is, dient u zich ervan te verzekeren dat de op het net aangesloten voedingskabel niet in contact komt met scherpe voorwerpen van metaal. Suit het apparaat niet aan op leidingen die al worden gebruikt voor de afvoer van rook voortkomend uit een andere energievorm dan elektriciteit, bijv. In geval van gelijktijdig gebruik van de afzuigkap en overige apparaten die gevoed worden door andere energie dan electriciteit, bijv. een gasfornuis, moet de ruimte voorzien zijn van een aangepast ventilatiesysteem. De overmatige opeenhoping van vet in de afzuigkap en de metaalfilters veroorzaakt brand- en druipgevaar. Om deze reden is het noodzakelijk de binnenkant van de afzuigkap en de metaalfilters minstens éénmaal per maand schoon te maken. Het onderste deel van de afzuigkap moet zich minstens 65 cm boven een gas- of gemengd fornuis bevinden. Laat de gaspitten nooit branden zonder dat er een pan op het vuur staat. Voor de volledige afvoer van dampen engeuren is het aan te raden de afzuigkap nog enkele minuten te laten doorwerken als u klaar bent met koken. · · · Gebruiksaanwijziging · · · · · · · · 18 Respecteer de veiligheidsvoorschriften bij het reinigen en onderhoud van het apparaat. · Als uw afzuigkap van roestvrij staal is, gebruik dan speciale reinigingsmiddelen voor dit soort materiaal en volg de aanwijzigingen van de fabrikant van het produkt. · In geen geval metaalsponzen of bijtende en/of schurende produkten gebruiken. · De afzuigkap afdrogen met een doek die geen stofdeeltjes achterlaat. · Geen stoomreinigers gebruiken. Om de filters los te maken, zacht op de verankeringssystemen drukken en voorzichtig trekken. De metaalfilters kunnen worden gereinigd door ze in lauw water met neutraal wasmiddel te Reiniging en onderhoud Reiniging van de behuizing leggen tot het vet oplost. In dat geval kunnen ze het best in verticale positie geplaatst worden om te vermijden dat er etensresten op vallen. Bij de reiniging in de vaatwasser kan het metaaloppervlak van de filters beschadigd (zwart) worden, zonder dat hierdoor de capaciteit om het vet vast te houden wordt aangetast. Als de filters schoon zijn, laten drogen en terug in de afzuigkap plaatsen. [. . . ] Bij de reiniging in de vaatwasser kan het metaaloppervlak van de filters beschadigd (zwart) worden, zonder dat hierdoor de capaciteit om het vet vast te houden wordt aangetast. Als de filters schoon zijn, laten drogen en terug in de afzuigkap plaatsen. Ga als volgt te werk: · Draai het sierelement los van de lamphouder. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG 3793

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG 3793 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag