Gebruiksaanwijzing SILVERCREST SZW 1000 A2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SZW 1000 A2. Wij hopen dat dit SILVERCREST SZW 1000 A2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SZW 1000 A2 te teleladen.


SILVERCREST SZW 1000 A2 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (609 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SILVERCREST SZW 1000 A2 (377 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST SZW 1000 A2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laat een beschadigde netstekker of netsnoer onmiddellijk door deskundig personeel of door de klantenservice vervangen, om gevaarlijke situaties te vermijden. Uitschakelen alleen is niet genoeg, omdat er nog altijd netspanning in het apparaat aanwezig is als de stekker in het stopcontact steekt. Gebruik geen externe tijdschakelklok of een apart afstandsbedieningsysteem om het apparaat te bedienen. [. . . ] Het rode indicatielampje q brandt en geeft daarmee aan, dat het apparaat met het stroomnet is verbonden. Als u een deeg heeft voorbereid bestemd voor het kaneel-wafelijzer: 1. Het rode indicatielampje q geeft aan, dat het apparaat is verbonden met de netstroom en opwarmt. Zodra het groene indicatielampje q brandt, is het wafelijzer gereed om te bakken. Bij het eerste gebruik kan er sprake zijn van een lichte geurontwikkeling door restanten van het productieproces (eveneens is een lichte rookontwikkeling mogelijk). Maak de deegballetjes groter, als de wafelvormen na het bakken niet goed waren opgevuld. Maak de deegballetjes kleiner bij de volgende wafels, als het deeg tijdens het bakken uit de wafelvormen naar buiten komt. Het kan gebeuren, dat het groene indicatielampje q tijdens het bakken kort uitgaat en dan weer brandt. Dat betekent dat de ingestelde temperatuur kort niet werd bereikt en dat het apparaat opnieuw tot op de ingestelde temperatuur heeft verwarmd. Als de wafels nog niet klaar zijn, sluit u het wafelijzer en laat u ze nog een moment verder bakken. Zodra de wafels afkoelen, worden zij hard en kunnen zij niet meer zo goed verdeeld worden. Na de laatste wafel haalt u de stekker uit het stopcontact en laat u het apparaat opengeklapt afkoelen. Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen voordat u het apparaat schoonmaakt. Onder geen beding mogen het apparaat of delen daarvan worden ondergedompeld in water of andere vloeistoffen!Hierbij kan levensgevaar ontstaan door een elektrische schok, wanneer bij hernieuwd gebruik vloeistofresten in aanraking komen met stroomgeleidende delen. Bij het uitnemen van de wafels erop letten, dat de coating van de bakvlakken niet per ongeluk wordt beschadigd. Restanten van deze schoonmaakmiddelen kunnen in de volgende wafels zitten en zodoende letsel veroorzaken! Maak de bakvlakken na gebruik eerst schoon met een droog stuk keukenrol om de vetresten op te nemen. [. . . ] Alles 2 - 3 minuten met de handmixer op hoogste stand door elkaar mengen. Een uur rusten in de koelkast, zodat het zich tot kleine balletjes laat vormen. 125g 100 g 2 250 ml 1/2 TL naar smaak: 50 g meel boter eieren water zout Parmezaanse kaas of een beetje komijn Alles 2 - 3 minuten met de handmixer op hoogste stand door elkaar mengen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST SZW 1000 A2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST SZW 1000 A2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag