Gebruiksaanwijzing SILVERCREST SWKS 2400

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SWKS 2400. Wij hopen dat dit SILVERCREST SWKS 2400 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SWKS 2400 te teleladen.


SILVERCREST SWKS 2400 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (306 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SILVERCREST SWKS 2400 (331 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST SWKS 2400

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laat beschadigde netstekkers of netsnoeren onmiddellijk door deskundig personeel of door de klantenservice vervangen, om gevaarlijke situaties te vermijden. Alleen uitschakelen is niet genoeg, omdat het apparaat onder spanning blijft staan zolang de stekker in het stopcontact zit. Verwarm alleen water als het deksel gesloten is, anders werkt de automatische uitschakeling niet. [. . . ] Consumeer geen water dat al langer dan een uur in de waterkoker heeft gestaan. Alleen dan kunt u de markeringen op de schaalverdeling 7 goed aflezen. ­ minimaal tot aan de MIN-markering zodat het apparaat niet oververhit raakt, ­ maximaal tot aan de MAX-markering, zodat geen kokend water uitgutst. Daarna de kan op de sokkel 4 zetten totdat deze helemaal recht op de sokkel 4 staat. Het apparaat gaat vanzelf uit en het indicatielampje 6 dooft, zodra het water kookt. Vul het apparaat met water tot aan de MAX-markering en laat het een keer volledig opkoken zoals beschreven in het volgende gedeelte. Vul het apparaat nog een keer met water tot aan de MAX-markering op de schaalverdeling 7 en laat het opkoken. Haal eerst de stekker uit het stopcontact, voordat u de kan van de sokkel 4 tilt. Zodoende voorkomt u dat uitgutsend water op de elektrische aansluitingen in de sokkel 4 komt en een kortsluiting kan veroorzaken. Koop bij een zaak in huishoudelijke artikelen een kalkoplosmiddel dat geschikt is voor huishoudelijke apparaten (bijvoorbeeld ontkalker voor een koffiezetapparaat). Uit veiligheidsredenen mag u het deksel 1 niet openen als het water kookt of als het erg heet is. Druk van voren tegen de middelste, bovenste blokkeringsnok van de gieter-zeef 8 en houd deze tegelijkertijd aan het lipje vast. Reinig de gieter-zeef 8 met een licht vochtige vaatdoek en onder stromend water. Let erop, dat de onderste en de zijdelingse blokkeringsnokken in de opening grijpen. De gieter-zeef 8 aandrukken, totdat de bovenste blokkeringsnok in de opening vast is komen te zitten. Indien zich kalkresten hebben vastgezet in de gieter-zeef 8 legt u deze een paar uur lang in een oplossing van water en azijn in een verhouding van 6:1. [. . . ] Het apparaat is met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en voorafgaand aan de levering nauwkeurig gecontroleerd. Alleen op die manier is een kostenloze verzending van uw product gegarandeerd. De garantie geldt alleen voor materiaal- of fabricagefouten, echter niet voor transportschade, of voor onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, of voor beschadigingen aan breekbare delen, bijv. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST SWKS 2400

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST SWKS 2400 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag