Gebruiksaanwijzing SILVERCREST STOS 826 B1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST STOS 826 B1. Wij hopen dat dit SILVERCREST STOS 826 B1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST STOS 826 B1 te teleladen.


SILVERCREST STOS 826 B1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (755 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SILVERCREST STOS 826 B1 (853 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST STOS 826 B1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik in overeenstemming met bestemming Dit apparaat is bestemd voor het roosteren van boterhammen, broodjes en toastwafels voor het huishoudelijke gebruik. Het is niet bestemd voor het gebruik met andere levensmiddelen of andere materialen en ook niet voor het gebruik in bedrijfsmatige of industriële omgevingen. Ieder ander gebruik of andere verandering is niet volgens de bestemming en draagt aanzienlijke gevaren voor ongelukken in zich. [. . . ] Geleid het zo, dat het niet ingeklemd kan raken of anderszins beschadigd wordt. Gebruik geen te grote of te dikke boterhammen, aangezien deze gemakkelijk vast komen te zitten. Voor de eerste ingebruikname De broodrooster moet zonder toast ten minste vijf keer op maximale instelling (7) gebruikt worden. Bij het eerste gebruik kan er sprake zijn van een lichte geur (ook van wat rookontwikkeling). In geval van storingen of tijdens het reinigen de stekker uit het stopcontact halen. Haal vastzittende schijven brood met een stompe houten staaf ( bijv. Verschillende broodsoorten, vochtigheid en dikte van de individuele schijven hebben invloed op het bruinen van het geroosterde brood. Daarom het toastbrood naar mogelijkheid in een afgesloten verpakking bewaren. 1 Opzetstuk voor broodjes 2 Roosterschachten 3 Bedienknop 4 Toets voor ontdooi-functie 5 Toets voor opwarm-functie 6 Stoptoets om de roosterprocedure te onderbreken 7 Bruiningsregelaar 8 Kruimellade 9 Toets opzetstuk voor broodjes Tijdens het bedrijf van de broodrooster de roosterschachten 2 niet afdekken. Na het instellen van de gewenste bruiningsgraad doet u het brood in de roosterschachten 2. De automatische centrering van het brood centreert het ingelegde brood in de roosterschachten 2. Als de gewenste bruiningsgraad is bereikt, gaat de broodrooster automatisch uit en de boterhammen komen weer omhoog. Dit apparaat beschikt over een hef-functie die u in staat stelt om de hete boterhammen gemakkelijker en veiliger uit de roosterschachten 2 te halen. De broodrooster schakelt automatisch uit, het indicatielampje dooft en de schijven brood komen weer omhoog. Afhankelijk van de ingestelde bruiningsgraad wordt het brood ontdooid, resp. Met de opwarm-functie 5 kunt u het brood verwarmen zonder het te bruinen. De broodrooster schakelt automatisch uit, het indicatielampje dooft en de schijven brood komen weer omhoog. Bij het roosteren van brood worden de vallende kruimels in de kruimellade 8 opgevangen. [. . . ] Alleen op die manier is een kostenloze verzending van uw product gegarandeerd. De garantie geldt alleen voor materiaal- of fabricagefouten, echter niet voor transportschade, of voor onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, of voor beschadigingen aan breekbare delen, bijv. Het product is uitsluitend bestemd voor privé-gebruik en niet voor bedrijfsmatige doeleinden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST STOS 826 B1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST STOS 826 B1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag