Gebruiksaanwijzing SILVERCREST STOCD 1000 A1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST STOCD 1000 A1. Wij hopen dat dit SILVERCREST STOCD 1000 A1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST STOCD 1000 A1 te teleladen.


SILVERCREST STOCD 1000 A1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1685 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST STOCD 1000 A1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let erop dat het netsnoer nooit nat of vochtig wordt als het apparaat in bedrijf is. Leg het zo neer dat het niet beklemd raakt of anderszins beschadigd kan worden. Laat een beschadigde netstekker of netsnoer onmiddellijk door deskundig personeel of door de klantenservice vervangen, om gevaarlijke situaties te vermijden. [. . . ] Haal na gebruik altijd de stekker uit het stopcontact om onbedoeld inschakelen te vermijden. Plaats het apparaat nooit nabij of onder brandbare voorwerpen, vooral niet onder gordijnen of hangkasten. Het apparaat mag niet worden gebruikt in de buurt van brandbare materialen. Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (met inbegrip van kinderen) met beperkte fysieke, zintuiglijke of geestelijke vermogens of met gebrek aan ervaring en/of gebrek aan kennis, tenzij ze onder toezicht staan van een voor hun veiligheid verantwoordelijke persoon of van die persoon aanwijzingen krijgen voor het gebruik van het apparaat. Bij kinderen is supervisie noodzakelijk om ervoor te zorgen dat ze niet met het apparaat spelen. Plaats het toestel voor gebruik alleen op een stabiele, niet-glijdende, vlakke ondergrond. Gebruik geen externe tijdschakelklok of een separaat systeem voor afstandbediening om het apparaat aan te sturen. Rol het netsnoer helemaal van de kabelspoel af voordat u het apparaat gaat gebruiken. Verzekert u zich ervan dat het apparaat nooit in aanraking kan komen met water zo lang de netstekker in het stopcontact steekt en vooral dan als u het in een keuken gebruikt dichtbij een gootsteen. Afhankelijk van de ingestelde bruiningsgraad wordt het brood ontdooid, resp. Bij het roosteren van brood worden de vallende kruimels in de kruimellade i opgevangen. De opwarm-functie t stelt u in staat om brood op te warmen zonder het te roosteren. De broodrooster schakelt automatisch uit, het indicatielampje dooft en de schijven brood komen weer omhoog. Leg broodjes nooit direct op de broodrooster, maar gebruik altijd het opzetstuk voor broodjes q. Leg de broodjes zo op het opzetstuk voor broodjes q, dat zij niet door het opzetstuk heen kunnen vallen. Heeft het broodje de gewenste bruiningsgraad, dan draait u het broodje om zodat het aan de andere kant geroosterd kan worden. Heeft u het opzetstuk voor broodjes q niet meer nodig, dan drukt u de toets voor het broodjes-opzetstuk o omhoog. Vóór iedere reiniging de netstekker uit het stopcontact halen en de broodrooster laten afkoelen. [. . . ] Vóór iedere reiniging de netstekker uit het stopcontact halen en de broodrooster laten afkoelen. Het apparaat is met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en voorafgaand aan de levering nauwkeurig gecontroleerd. Alleen op die manier is een kostenloze verzending van uw product gegarandeerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST STOCD 1000 A1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST STOCD 1000 A1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag