Gebruiksaanwijzing SILVERCREST SSTS 1500 A1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SSTS 1500 A1. Wij hopen dat dit SILVERCREST SSTS 1500 A1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SSTS 1500 A1 te teleladen.


SILVERCREST SSTS 1500 A1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (391 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SILVERCREST SSTS 1500 A1 (281 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST SSTS 1500 A1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De statiefset is ontworpen voor het bevestigen van videocamera's en fototoestellen of andere apparaten met een passende schroefdraad. [. . . ] Spreid de statiefpoten 6 gelijkmatig zo ver uiteen, dat het statief stevig staat. Opmerking: U kunt de statiefpoten 6 aanpassen aan oneven bodems, door deze te buigen. Voorts is het mogelijk het statief door de beweegbare statiefpoten 6 bijvoorbeeld aan relingen of dergelijke te positioneren. Let er echter altijd op, dat het statief met het gemonteerde apparaat altijd veilig en stevig staat. Als een apparaat op de snelkoppelingsplaat 2 is vastgeschroefd, kunt u door op de vergrendelingen 4 te drukken aan de zijkanten van de statiefplaat 3 het apparaat samen met de snelkoppelingsplaat 2 losmaken van de statiefplaat 3. Zodoende hoeft u het apparaat niet altijd los te schroeven van het schroefdraad 1. Om de snelkoppelingsplaat 2 met het apparaat weer op de statiefplaat 3 te steken, drukt u op de vergrendelingen 4 en zet u de snelkoppelingsplaat 2 er weer op. Laat dan de vergrendelingen los 4, zodat de snelkoppelingsplaat 2 vastzit. [. . . ] Lösen Sie dann die Verriegelungen 4, so dass die Schnellkupplungsplatte 2 fest sitzt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST SSTS 1500 A1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST SSTS 1500 A1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag