Gebruiksaanwijzing SILVERCREST SKAS 1000 B1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SKAS 1000 B1. Wij hopen dat dit SILVERCREST SKAS 1000 B1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SKAS 1000 B1 te teleladen.


SILVERCREST SKAS 1000 B1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (456 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SILVERCREST SKAS 1000 B1 (613 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST SKAS 1000 B1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laat het koffiezetapparaat nooit zonder toezicht als het in werking is. Gebruik het koffiezetapparaat nooit zonder leidingwater en vul het nooit met meer water dan tot de max. Gebruik geen externe tijdschakelklok of een separaat systeem voor afstandbediening om het apparaat aan te sturen. Gebruik de glazen kan van het koffiezetapparaat nooit in de magnetron. [. . . ] In de nabijheid van water schuilt gevaar, ook wanneer het apparaat niet werkt. Gebruik het koffiezetapparaat alleen op een ondergrond die egaal en hittebestendig is om schade aan het apparaat en aan de standplaats te vermijden. Zet de filterinzet 1 er zo in, dat de koffiedoorloop 8 door de opening heen gaat. Vul het waterreservoir nooit met meer dan de totale hoeveelheid leidingwater voor 12 kopjes. Alleen wanneer u de stekker uit het stopcontact haalt, is het apparaat volledig stroomvrij. Let erop, dat u het water langzaam in het waterreservoir schenkt, zodat het water door de beide openingen van het waterreservoir kan lopen. Leeg het weer, doordat u het apparaat boven een gootsteen voorzichtig omdraait en het leidingwater uitgiet. Daarna kunt u het koffiezetapparaat gebruiken om koffie te zetten met gemalen koffie. Vullen met gemalen koffie Leg een filterzakje (maat 1x4) met omgevouwen kanten in de filterinzet 1. Als de filterkoffie minder sterk moet zijn, kunt u de hoeveelheid gemalen koffie per kopje reduceren. Let erop, dat de koffiedoorloop 8 in het midden boven de glazen kan ligt. De instelling zorgt voor sterke koffie, de instelling voor milde koffie. Als u het koffiezetapparaat wilt inschakelen, zet u de aan/uit-knop 5 op , , Aan" (I). Als u het koffiezetapparaat wilt uitschakelen, zet u de aan/uit-knop 5 op , , Uit" (O). Als u het koffiezetapparaat niet gebruikt, haalt u de stekker uit het stopcontact. Als u het koffiezetapparaat na het koffiezetten niet uitschakelt met de aan/uit-knop 5, wordt de koffie zo lang op de verwarmingsplaat warm gehouden, totdat u de het koffiezetapparaat uitschakelt. Vul het waterreservoir nooit met meer dan een totale hoeveelheid water voor 12 kopjes. Let erop, het water langzaam in het waterreservoir te schenken, zodat het water door de beide openingen van het waterreservoir kan lopen. Om bij het koffiezetten altijd verzekerd te zijn van een optimale smaak, dient u het koffiezetapparaat na elk gebruik schoon te maken. Voordat u het koffiezetapparaat reinigt, moet u altijd eerst de stekker uit het stopcontact halen. [. . . ] Bij een hoge waterhardheid moet er eerder ontkalkt worden en bij een lage waterhardheid later. Gebruik een ontkalkingsmiddel voor huishoudelijke apparaten en neem de gebruiksaanwijzing in acht. Neem in geval van twijfel contact op met de gemeentelijke reinigingsdienst. Het apparaat is met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en voorafgaand aan de levering nauwkeurig gecontroleerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST SKAS 1000 B1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST SKAS 1000 B1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag