Gebruiksaanwijzing SILVERCREST SKAD 1000 A1 COFFEE MACHINE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SKAD 1000 A1 COFFEE MACHINE. Wij hopen dat dit SILVERCREST SKAD 1000 A1 COFFEE MACHINE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SKAD 1000 A1 COFFEE MACHINE te teleladen.


SILVERCREST SKAD 1000 A1 COFFEE MACHINE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (364 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SILVERCREST SKAD 1000 A1 COFFEE MACHINE (370 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST SKAD 1000 A1 COFFEE MACHINE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Haal het netsnoer altijd bij de stekker uit het stopcontact, trek niet aan het snoer zelf. Laat een defect apparaat onmiddellijk door een gekwalificeerde en vakkundige werkplaats repareren, of neem contact op met de klantenservice om gevaren te vermijden. Laat een beschadigde netstekkers of netsnoeren onmiddellijk door geautoriseerd deskundig personeel of door de klantenservice vervangen, om gevaarlijke situaties te vermijden. [. . . ] Doe water in het waterreservoir 2 tot aan de markering voor 8 kopjes en steek hem op het koffiezetapparaat, zodat hij vastzit. Doet u er voor meer dan 8 kopjes water in en u gaat hiermee koffiezetten zonder gemalen koffie, dan loopt de thermoskan 8 over. Zet de geleegde thermoskan 8 op de standplaat 0 neer, zodat de koffie-uitlaat 6 in het midden boven het thermoskandeksel 7 zit. Wacht, totdat het koffiezetten is beëindigd en het indicatielampje dooft. Daarna kunt u het koffiezetapparaat gebruiken om koffie te zetten met gemalen koffie. Vullen met gemalen koffie Leg een filterzakje (maat 1x4) met omgevouwen kanten in de filterinzet. Moet de filterkoffie minder sterk zijn, kunt u de hoeveelheid gemalen koffie per kopje reduceren. Haal het waterreservoir 2 van het koffiezetapparaat af en vul het in overeenstemming met de gewenste hoeveelheid filterkoffie met drinkwater. Vul het waterreservoir 2 nooit met meer dan een totale hoeveelheid water voor 10 kopjes. Steek het waterreservoir 2 op het koffiezetapparaat, zodat het vastzit. 30 seconden) uit de machine halen, bijvoorbeeld als u koffie wilt inschenken. Anders loopt de filter over en er loopt koffie/water uit de filterhouder 4. De instelling levert sterke koffie op, de instelling gemiddeld sterke koffie en de instelling milde koffie. Voordat u het koffiezetapparaat aanzet, moet u erop letten, dat de thermoskan 8 correct op de standplaat 0 staat. Als u het koffiezetapparaat niet gebruikt, haalt u de stekker uit het stopcontact. Om koffie uit de thermoskan 8 te gieten, is het niet nodig, het deksel van de thermoskan 7 er helemaal af te draaien: 1. Draai het deksel van de thermoskan 7 zo ver open, dat de pijl op het symbool wijst. Zodoende kan koffie uit de kan worden geschonken, zonder dat het deksel van de thermoskan 7 eraf valt. [. . . ] Het apparaat is met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en voorafgaand aan de levering nauwkeurig gecontroleerd. Mocht u aanspraak willen maken op de garantie, neem dan telefonisch contact op met uw serviceadres. Alleen op die manier is een kostenloze verzending van uw product gegarandeerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST SKAD 1000 A1 COFFEE MACHINE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST SKAD 1000 A1 COFFEE MACHINE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag