Gebruiksaanwijzing SILVERCREST SHS 12.0 A1 12V HAND-HELD VACUUM CLEANER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SHS 12.0 A1 12V HAND-HELD VACUUM CLEANER. Wij hopen dat dit SILVERCREST SHS 12.0 A1 12V HAND-HELD VACUUM CLEANER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SHS 12.0 A1 12V HAND-HELD VACUUM CLEANER te teleladen.


SILVERCREST SHS 12.0 A1 12V HAND-HELD VACUUM CLEANER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (301 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SILVERCREST SHS 12.0 A1 12V HAND-HELD VACUUM CLEANER (406 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST SHS 12.0 A1 12V HAND-HELD VACUUM CLEANER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] de instructies dienen ter vermijding van levensgevaar , ongevallen en materiële schade. Lees daarom de onderstaande informatie over veiligheid en doelmatig gebruik zorgvuldig door. Laat kinderen nooit zonder toezicht hanteren met het verpakkingsmateriaal en het apparaat. [. . . ] Opmerking: let op dat de stoffilter 11 altijd geplaatst is voordat u het apparaat gebruikt. Grote borstel 6 : Gebruik dit hulpstuk voor de reiniging van grotere oppervlakken, bijvoorbeeld stoelen of voetmatten. Zoals eerder beschreven kunt u de grote borstel 6 ook met de slangverlenging 5 combineren. Uit de bekleding of de voetruimte los te krijgen en vervolgens op te zuigen, zie afb. Voegenmondstuk 8 : gebruik dit hulpstuk om op smalle, moeilijk toegankelijke plekken te zuigen. Steek de 12 V-steker 3 in de 12 V-aansluiting / sigarettenaansteker van het voertuig, zie ook afbeelding C. Schuif de AAN- / UIT-Schakelaar 2 naar voren in de positie ON om het apparaat in te schakelen. Schuif de AAN- / UIT-Schakelaar 2 terug naar de positie OFF om het apparaat uit te schakelen. Trek de 12 V-steker 3 uit de 12 V-aansluting voordat u het apparaat reinigt. Voor een optimaal zuigresultaat adviseren wij, de stofzak 10 direct na gebruik te legen, maar in ieder geval zodra de zuigkracht minder wordt. Demonteer de stoffilter van de sluiting, zodat u hem beter kunt reinigen. Houd de sluiting vast en draai de filtereenheid voorzichtig linksom los (bajonetsluiting). Spoel de stoffilter 11 zorgvuldig uit in koud water en laat beide delen (filter en sluiting) volledig drogen. Plaats de stofzuiger 10 weer voorzichtig in de behuizing 12 en laat de verbindingen vastklikken. reinig de apparaatbehuizing alléén met een zachte , droge doek. Gebruik in géén geval vloeistoffen en géén reinigingsmiddelen omdat deze het apparaat beschadigen. Tip: bij langer gebruik is het raadzaam, de motor tijdens de reiniging te laten lopen. De verpakking bestaat uit milieuvriendelijke materialen die u via de plaatselijke recyclingdiensten kunt afvoeren. [. . . ] fugendüse 8 : Verwenden Sie diesen Aufsatz um an enge , schwer zugängliche Stellen zu gelangen. Stecken Sie die Fugendüse 8 passgenau in die Saugöffnung 4 . Drücken Sie hierzu die Tasche leicht gegen eine geeignete Textiloberfläche, beispielsweise die Rückbank Ihres Fahrzeugs. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST SHS 12.0 A1 12V HAND-HELD VACUUM CLEANER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST SHS 12.0 A1 12V HAND-HELD VACUUM CLEANER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag