Gebruiksaanwijzing SILVERCREST SGW 180 B1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SGW 180 B1. Wij hopen dat dit SILVERCREST SGW 180 B1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SGW 180 B1 te teleladen.


SILVERCREST SGW 180 B1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (663 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SILVERCREST SGW 180 B1 (426 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST SGW 180 B1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij kinderen is supervisie noodzakelijk om er voor te zorgen dat ze niet met het apparaat spelen. Haal de batterijen eruit als u een apparaat langere tijd niet gebruikt. [. . . ] Blijf daarbij zo rustig mogelijk staan, zonder uw gewicht te verplaatsen. Tijdens het weegproces stijgt de aangetoonde waarde totdat uw gewicht is vastgesteld. Houd er rekening mee, dat meetresultaten van verschillende glazen weegschalen gering van elkaar kunnen afwijken. Bewaar daarom geen voorwerpen op de glazen weegschaal als deze niet wordt gebruikt. Haal de batterij eruit, als u de glazen weegschaal langere tijd niet gebruikt. Als zodanig kan zij bij tijd en wijle door hoogfrequentieapparatuur, die in de nabijheid wordt gebruikt (bijv. mobiele telefoons , CBradiostations , draadloze afstandsbedieningen en magnetrons) , gestoord worden. Indien er storingen optreden, zoals onregelmatige of foutieve meldingen op het display q, haalt u de glazen weegschaal weg bij de storingsbron of u schakelt de storingsbron uit tijdens gebruik van het product. U dient dan onmiddellijk van de glazen weegschaal af te stappen omdat deze anders beschadigd kan raken. Geeft het display q , , Err" aan, kan de glazen weegschaal het gewicht niet meten. In dit geval stapt u van de glazen weegschaal, wacht u enkele seconden en probeert u het nog een keer. Reinig uw glazen weegschaal uitsluitend met neutrale reinigingsmiddelen en een zachte doek. [. . . ] De garantie geldt alleen voor materiaal- of fabricagefouten, echter niet voor transportschade, of voor onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, of voor beschadigingen aan breekbare delen, bijv. Het product is uitsluitend bestemd voor privé-gebruik en niet voor bedrijfsmatige doeleinden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST SGW 180 B1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST SGW 180 B1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag