Gebruiksaanwijzing SILVERCREST SECM 12 A1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SECM 12 A1. Wij hopen dat dit SILVERCREST SECM 12 A1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SECM 12 A1 te teleladen.


SILVERCREST SECM 12 A1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (623 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST SECM 12 A1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Neem het apparaat niet in gebruik als het apparaat of het netsnoer zichtbare schade vertoont of als het apparaat tevoren gevallen is. Om gevaar te voorkomen, brengt u geen veranderingen aan het artikel aan. Onmiddellijk de netstekker uit het stopcontact trekken als er vloeistof of vreemde voorwerpen in de behuizing van het apparaat komen. [. . . ] - Reinig de ijsmachine en alle apparatuur grondig na de bereiding van het ijs. Om letsel en schade aan het apparaat te voorkomen mag u nooit in de draaiende ijsmachine grijpen en dient u ook haar, kleding en andere voorwerpen ervan weg te houden. Januar 2011 6:09 18 WAARSCHUWING voor zaakschade • • • De ijsbak moet helemaal droog zijn voordat hij mag worden bevroren. Gebruik uitsluitend het rubberen schaafmes of de houten gereedschappen om het ijs eruit te halen. Schakel eerst de ijsmachine in en doen daarna pas de voorbereide ijsmassa in de draaiende machine. De ijsmassa zou anders aan de ijsbak vastvriezen en het roerblad blokkeren. Omdat meubels met allerlei soorten lak en kunststoffen worden afgewerkt en met verschillende onderhoudsmiddelen worden behandeld, kan het niet geheel uitgesloten worden dat een aantal van deze stoffen bestanddelen bevatten die de siliconenvoetjes aantasten en week maken. ) Als er vloeistof uit de behuizing van de ijsbak lekt, moet de ijsbak weggegooid worden. Deze schakelt het apparaat uit om de motor tegen oververhitting te beschermen. In dat geval trekt u de stekker uit het stopcontact en wacht tot de motor is afgekoeld; minstens 15 minuten. Slagroom, crème fraîche, crème double, mascarpone) zorgen voor cremigheid en zijn smaakdragers. Gebruik poedersuiker voor recepten waarin de suiker niet wordt opgelost. Suiker zorgt voor een vastere consistentie en voorkomt tegelijkertijd de vorming van grote ijskristallen. Als u bevroren ingrediënten gebruikt, behoeft u deze niet helemaal te laten ontdooien. Het ijs zal bijzonder goed lukken als u zowel de ijsbak 5 als de voorbereide ijsmassa voor de bereiding voldoende koelt. 40 minuten niet de gewenste vastheid heeft, zet u het in de vrieskast tot hij deze vastheid heeft bereikt. Haal de ijsbak 5 pas net voor de ijsbereiding uit de vrieskast zodat hij zo koud mogelijk is. Werk snel door zodat de ijsbak en de ijsmassa zo weinig mogelijk kou verliezen. [. . . ] Verpakking Als u de verpakking wilt weggooien, houdt u dan aan de betreffende milieuvoorschriften in uw land. Waarschijnlijk is de overHet apparaat schakelt verhittingsbescherming zichzelf uit. Trek de stekker uit het stopcontact en wacht to de motoreenheid 1 is afgekoeld - minstens 15 minuten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST SECM 12 A1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST SECM 12 A1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag