Gebruiksaanwijzing SILVERCREST SEAS 20 A1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SEAS 20 A1. Wij hopen dat dit SILVERCREST SEAS 20 A1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SEAS 20 A1 te teleladen.


SILVERCREST SEAS 20 A1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (337 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST SEAS 20 A1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Maak uzelf voorafgaand aan het gebruik van het product vertrouwd met alle bedienings- en veiligheidsvoorschriften. Gebruik het product uitsluitend op de voorgeschreven wijze en voor de aangegeven doeleinden. gebruiksdoel Dit product is bestemd voor het slijpen van messen , schroevendraaiers en scharen in het privé en huishoudelijke gebruik. [. . . ] 2012 16:34 Uhr Seite 35 • Bewaar de verpakking om het apparaat erin te bewaren als het niet wordt gebruikt en om het in geval van reparatie retour te kunnen sturen. € Vóór het eerste gebruik alle delen reinigen zoals beschreven in het hoofdstuk “Reiniging en onderhoud”. Instellen • Door aan het functiekapje y te draaien kiest u de gewenste slijpfunctie q w e totdat de kap voelbaar vastklikt. € Bij de stand w “Messen met gekarteld lemmet” laat het betreffende symbool de slijpopening zien (zie afb. De slijpsteen t blijft zo lang draaien totdat u de inschakelknop i weer loslaat. slijpen • Leg de lemmeten er pas tegenaan , als de slijpsteen t draait. € Trek de messen en scharen altijd van de steelaanslag in een gelijkmatige beweging weg en niet weer terug of heen en weer - ander wordt het slijpresultaat onregelmatig. € Geen sterke druk uitoefenen en altijd alleen maar schone lemmeten slijpen om voortijdige slijtage van de slijpsteen te vermijden. 2012 16:34 Uhr Seite 36 • Messen en scharen altijd zo slijpen, zodat de scherpe kant in een scherpe hoek ten opzichte van de slijpsteen staat ( zoals bepaald door de vorm van de opening ). • Na het slijpen eventuele stofresten van het slijpen op de messen met een vochtige doek verwijderen. Als u de stand q “Messen met glad lemmet” heeft gekozen (afb. B): • slijp de messen met een glad lemmet altijd aan beide kanten – hiervoor staat een linker en een rechter slijpopening ter beschikking. € Houd het mes in de linker geleiding zo mogelijk naar links geneigd en in de rechter geleiding naar rechts, terwijl u het lemmet er doorheen haalt. Als u de stand w “Messen met gekarteld lemmet” heeft gekozen (afb. C): • slijp deze alleen aan de kant met de kartelrand - afhankelijk van waar deze zich bevindt, resulteert dit in de doortrekrichting voor het mes. € Kartelsnede kan over het algemeen slechts beperkt opnieuw geslepen worden. [. . . ] Neem in geval van twijfel contact op met de gemeentelijke reinigingsdienst. 2012 16:34 Uhr Seite 39 Garantie en service U heeft op dit apparaat 3 jaar garantie vanaf de aankoopdatum. Het apparaat is met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en voorafgaand aan de levering nauwkeurig gecontroleerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST SEAS 20 A1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST SEAS 20 A1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag