Gebruiksaanwijzing SILVERCREST SDS 3000 A1 TELESCOPIC CAMERA TRIPOD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SDS 3000 A1 TELESCOPIC CAMERA TRIPOD. Wij hopen dat dit SILVERCREST SDS 3000 A1 TELESCOPIC CAMERA TRIPOD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SDS 3000 A1 TELESCOPIC CAMERA TRIPOD te teleladen.


SILVERCREST SDS 3000 A1 TELESCOPIC CAMERA TRIPOD : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (674 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SILVERCREST SDS 3000 A1 TELESCOPIC CAMERA TRIPOD (988 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST SDS 3000 A1 TELESCOPIC CAMERA TRIPOD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar deze gebruiksaanwijzing en geef deze met het statief door aan volgende eigenaren. Herdruk, ook gedeeltelijk, evenals de weergave van afbeeldingen ook in veranderde toestand, is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de fabrikant. Gebruik in overeenstemming met bestemming Het statief is bestemd voor de stabiele plaatsing van fototoestellen, videocamera's of vergelijkbare apparaten met een 1/4-inch-schroefdraad. [. . . ] Het apparaat wordt standaard met volgende componenten geleverd: Bij een onvolledige levering of schade ten gevolge van gebrekkige verpakking of door transport, neemt u contact op met de Service-Hotline (zie hoofdstuk Service Haal alle delen van het statief en de gebruiksaanwijzing uit de doos. De verpakkingsmaterialen zijn niet schadelijk voor het milieu en gekozen uit afvoertechnische aspecten en daarom recyclebaar. het terugvoeren van de verpakking in de materiaalkringloop bespaart grondstoffen en reduceert het ontstaan van afval. Voer verpakkingsmaterialen die niet meer worden gebruikt af conform de plaatselijke geldende voorschriften. 1) Open het statief helemaal, zodat de borgring w het einde van de zuil aanraakt. 2) Draai de borgring w vast met de wijzers van de klok mee, zodat deze niet meer kan bewegen. 3) Maak de vergrendelhendels e+r los, om de poten van het statief te ontgrendelen en trek deze uit op de gewenste lengte. OPMERKING De luchtbel moet zich bevinden in het midden van de cirkelmarkering. 5) Als u de juiste positie heeft gevonden, vergrendelt u de poten van het statief weer met de vergrendelhendels e+r. 6) Stel nu - als u de statiefplaat 3 exact horizontaal ingesteld wilt hebben - de statiefplaat 3 in. OPMERKING De luchtbel in de justeer-libel 4 moet zich tussen de beide markeringen bevinden. Als een apparaat op de snelkoppelingsplaat 2 is vastgeschroefd, kunt u door schuiven van de vergrendeling 8 aan de zijkant van de statiefplaat 3 het apparaat samen met de snelkoppelingsplaat 2 losmaken van de statiefplaat 3. Zodoende hoeft u het apparaat niet altijd los te schroeven van het schroefdraad 1. Schuif hiervoor de vergrendeling 8 terzijde, zodat u de snelkoppelingsplaat 2 eraf kunt tillen. Draai hiervoor de schroef met behulp van de beugel aan de onderkant van de snelkoppelingsplaat 2 zo ver, totdat het apparaat vastzit. Om de snelkoppelingsplaat 2 met het apparaat weer op de statiefplaat 3 te steken, schuift u de vergrendeling 8 terzijde en zet u de snelkoppelingsplaat 2 er weer op. [. . . ] Als de gewenste hellingshoek is bereikt, draait u de handgreep 0 weer vast. Als u de statiefplaat 3 tot aan 90° van de verticale positie in de horizontale positie wilt zetten, bijvoorbeeld om foto's in het staande formaat te maken, dan draait u de statiefplaatschroef 9 los. Zwaai de statiefplaat 3 in de gewenste positie en schroef de statiefplaatschroef 9 weer vast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST SDS 3000 A1 TELESCOPIC CAMERA TRIPOD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST SDS 3000 A1 TELESCOPIC CAMERA TRIPOD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag