Gebruiksaanwijzing SILVERCREST SBW 1000 A2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SBW 1000 A2. Wij hopen dat dit SILVERCREST SBW 1000 A2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SILVERCREST SBW 1000 A2 te teleladen.


SILVERCREST SBW 1000 A2 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (817 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SILVERCREST SBW 1000 A2 (458 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SILVERCREST SBW 1000 A2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let erop dat het netsnoer nooit nat of vochtig wordt wanneer het apparaat in bedrijf is. Leg het zo neer dat het niet beklemd raakt of anderszins beschadigd kan worden. Laat beschadigde netstekkers of netsnoeren onmiddellijk door deskundig personeel of door de klantenservice vervangen om gevaarlijke situaties te vermijden. [. . . ] Het rode indicatielampje q brandt en geeft daarmee aan, dat het apparaat met het stroomnet is verbonden. Heeft u een vetarm beslag gemaakt, zoals bijvoorbeeld beslag met kwark, dan smeert u de bakvlakken licht in met bakboter, margarine of olie. hiertoe steekt u de netstekker in het stopcontact en draait u de bruiningsregelaar e op de gewenste bruiningsgraad. Het rode indicatielampje q geeft aan, dat het apparaat met het stroomnet is verbonden en opwarmt. Zodra het groene indicatielampje q brandt, is het wafelijzer gereed om te bakken. Doe telkens zoveel beslag in het midden van de onderste helft van het bakvlak, dat het beslag zich tot op ca. Bij het eerste gebruik kan er sprake zijn van een lichte geurontwikkeling door restanten van het productieproces (eveneens is een lichte rookontwikkeling mogelijk). Als u twee wafels tegelijkertijd wilt bakken, doet u evenveel beslag in de beide bakvlakken. Het kan gebeuren, dat het groene indicatielampje q tijdens het bakken kort uitgaat en dan weer brandt. Dat betekent dat de ingestelde temperatuur kort niet werd bereikt en dat het apparaat opnieuw tot op de ingestelde temperatuur heeft verwarmd. Als de wafels nog niet klaar zijn, sluit u het wafelijzer en laat u ze nog een moment verder bakken. Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen voordat u het apparaat schoonmaakt. Onder geen beding mogen het apparaat of delen daarvan worden ondergedompeld in water of andere vloeistoffen!Hierbij kan levensgevaar ontstaan door een elektrische schok, wanneer bij hernieuwd gebruik vloeistofresten in aanraking komen met stroomgeleidende delen. Maak de bakvlakken na gebruik eerst schoon met een droog stuk keukenrol om de vetresten op te nemen. Maak daarna alle vlakken en het netsnoer schoon met een licht vochtige vaatdoek. Bij het uitnemen van de wafels erop letten, dat de coating van de bakvlakken niet per ongeluk wordt beschadigd. Na de laatste wafel haalt u de stekker uit het stopcontact en laat u het apparaat opengeklapt afkoelen. [. . . ] Als u melk in plaats van water gebruikt, worden de wafels zachter en donkerder. Alles 2 - 3 minuten met de handmixer op hoogste stand door elkaar mengen. Alles 2 - 3 minuten met de handmixer op hoogste stand door elkaar mengen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SILVERCREST SBW 1000 A2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SILVERCREST SBW 1000 A2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag