Gebruiksaanwijzing SIEMENS WS12O261FF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS WS12O261FF. Wij hopen dat dit SIEMENS WS12O261FF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS WS12O261FF te teleladen.


Mode d'emploi SIEMENS WS12O261FF
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS WS12O261FF

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Überprüfen Sie die Temperatur, bevor Sie dem Kind die Nahrung geben. Die optimale Einstellung übernimmt die Programmautomatik. Die Tasten sind verschmutzt oder die Mechanik klemmt. Impostare la prima potenza microonde e la prima durata. [. . . ] Na het ontdooien de levensmiddelen met het oog op een gelijkmatige temperatuurverdeling nog 15 tot 90 minuten laten rusten. 139 Bij het ontdooien van vlees, gevogelte of vis komt vloeistof vrij. Dit tijdens het keren verwijderen en in geen geval verder gebruiken of met andere levensmiddelen in aanraking laten komen. Brood dient u alleen in de benodigde hoeveelheid te ontdooien. Gehakt dat al ontdooid is na het keren verwijderen. Gevogelte in zijn geheel eerst met de borstzijde en stukken gevogelte eerst met de zijde van het vel op de vorm leggen. Gekookte aardappels Groente in stukken van dezelfde grootte snijden. Per 100 g aardappels een eetlepel water en wat zout toevoegen. Groente, vers: in stukken van dezelfde grootte snijden. per 100 g een tot eetlepel water toevoegen. Groente, diepvries: alleen geblancheerde, niet voorgekookte groente is geschikt. Diepvriesgroente met roomsaus is niet geschikt. Bij spinazie en rode kool geen water toevoegen. rijst Geen rijst in kookbuiltjes gebruiken. Twee tot tweeënhalf keer zoveel water bij de rijst doen. vis Rusttijden Visfilet , vers: 1 tot 3 eetlepels water of citroensap toevoegen. Enige gerechten dienen na afloop van het programma nog even in de oven te blijven staan. Ontdooien 1 2 3 4 * Heel brood* Gehakt* Stukken gevogelte* Visfilet* Tarwebrood, gemengdĆ tarwebrood, volkorenbrood Gehakt van rundĆ, lamsĆ of varkensvlees Kippenpoten, halve kippen Filet van snoek, kabeljauw, roodbaars, koolvis, snoekbaars 0, 20 Ć 1, 50 0, 20 Ć 1, 00 0, 20 Ć 1, 20 0, 20 Ć 1, 00 Vlakke open vorm Vlakke open vorm Vlakke open vorm Vlakke open vorm Geschikte levensmiddelen GewichtsĆ bereik in kg Vorm op de bodem van de oven Let op het keersignaal. Garen 5 Groente, vers* Bloemkool, broccoli, wortelen, koolrabi, prei, paprika, courgettes Bloemkool, broccoli, wortelen, koolrabi, rode kool, spinazie Vastkokende, voornamelijk vastkokende, bloemig kokende aardappels Filet van snoek, kabeljauw, roodbaars, koolvis, snoekbaars 0, 20 Ć 1, 00 Gesloten schaal 6 7 Groente, diepvries* Gekookte aardappels* 0, 20 Ć 1, 00 0, 20 Ć 1, 00 Gesloten schaal Gesloten schaal 8 9 * Rijst, lange korrel* Verse visfilet stoven* 0, 10 Ć 0, 50 0, 20 Ć 1, 00 Hoge gesloten vorm Gesloten schaal Let op keerĆ en omroersignalen. 141 Memory Met Memory kunt u de instelling voor uw lievelingsgerecht opslaan en op elk moment weer opvragen. u heeft twee geheugenplaatsen tot uw beschikking j" en k". Memory is nuttig wanneer u een gerecht bijzonder vaak klaarmaakt. [. . . ] Doe bij het verhitten van vloeistof altijd een lepel in de vorm, om kookvertraging te voorkomen. Bij kookĆ vertraging wordt de kooktemperatuur bereikt zonder dat er bellen opstijgen. Al bij een kleine trilling van de schaal kan de hete vloeistof plotseling hevig overĆ koken of opspatten. Laat de gerechten nadat ze opgewarmd zijn nog 2 tot 5 minuten rusten, met het oog op een gelijkmatige temperatuurverdeling. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS WS12O261FF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS WS12O261FF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag