Gebruiksaanwijzing SIEMENS TC3A0303 COFFEE MAKER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS TC3A0303 COFFEE MAKER. Wij hopen dat dit SIEMENS TC3A0303 COFFEE MAKER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS TC3A0303 COFFEE MAKER te teleladen.


SIEMENS TC3A0303 COFFEE MAKER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5107 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS TC3A0303 COFFEE MAKER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Een beschadigde stroomkabel vervangen, mogen uitsluitend worden uitgevoerd door onze klantenservice, om gevaarlijke situaties te voorkomen. De stroomkabel niet: – met hete onderdelen in aanraking laten komen, – over scherpe randen trekken, – als draaggreep gebruiken. [. . . ] Belangrijk: Wacht nadat het koffiezetten is voltooid totdat alle koffie door het filter in de kan is gelopen. Laat het apparaat vijf minuten afkoelen voordat u opnieuw een kan koffie zet. Voordat u het koffiezetapparaat in gebruik neemt ● Verwijder alle stickers en folie. — Trek het netsnoer ver genoeg uit de opbergplaats 9 en steek de stekker in het stopcontact. — Verwijder de draaggreep van de glazen kan uit de uitsparing en draai deze naar voren. — Open voor het reinigen het deksel 2 en vul het waterreservoir 1 met 9 kopjes water. Sluit het deksel 2, plaats de glazen kan 6 en druk op de AAN/UIT-knop 7 in om het reinigingsprogramma te starten. Tips voor koffiezetten Bewaar gemalen koffie op een koele plaats; u kunt deze ook invriezen. De smaak en het aroma van koffie worden bepaald door de manier waarop de bonen zijn gebrand. Donkerder = meer smaak Lichter = licht zurig Reinigen Dompel het apparaat niet onder in water en plaats het niet in de vaatwasser!Neem de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat schoonmaakt. 2012 15:51:28 nl – Maak alle delen die met koffie in aanraking zijn geweest na elk gebruik schoon. [. . . ] Om aanspraak te maken op de garantie heeft u altijd uw aankoopbewijs nodig. Durante su funcionamiento, asga las distintas partes del aparato y la jarra de cristal solo por las asas previstas para tal fin. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS TC3A0303 COFFEE MAKER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS TC3A0303 COFFEE MAKER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag