Gebruiksaanwijzing SIEMENS SN25M837EU/93 SHORT INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS SN25M837EU/93. Wij hopen dat dit SIEMENS SN25M837EU/93 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS SN25M837EU/93 te teleladen.


SIEMENS SN25M837EU/93 SHORT INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (433 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS SN25M837EU/93SHORT INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wel nodig als op het display , , Vul onthardingszout" verschijnt. Deksel opendraaien. Onmiddellijk afwasprogramma starten. Vullen met glansspoelmiddel Nodig als op het display , , Vul glansspoelmiddel" verschijnt. Markering indrukken, deksel optillen Spoelmiddel ingieten Deksel sluiten. [. . . ] Onmiddellijk afwasprogramma starten. Vullen met glansspoelmiddel Nodig als op het display , , Vul glansspoelmiddel" verschijnt. Markering indrukken, deksel optillen Spoelmiddel ingieten Deksel sluiten. KLIK! Vullen met afwasmiddel Weinig vuil, weinig afwasmiddel Attentie!PLOP! Kraan opendraaien Apparaat inschakelen Om in te schakelen: hoofdschakelaar indrukken Gecombineerde produkten zijn niet voor alle programma's geschikt, let op de aanwijzingen op de verpakking. Programma kiezen in het startmenu met -/+ Snel, zuinig of intensief . . . Programma-overzicht Automatisch Automatisch super afwassen Automatisch soft Automatisch afwassen Opties Start Snel afwassen Alleen voorspoelen 635D­se Programma starten in het startmenu , , Start" indrukken. De programmagegevens zijn laboratoriummeetwaarden volgens de Europese norm EN 50242. Afwijkingen in de praktijk zijn mogelijk. Duur in minuten Stroomverbruik in kWh Waterverbruik in liters 100-140 1, 20-1, 60 16-23 100-160 1, 00-1, 30 12-20 80-110 0, 80-1, 10 10-17 Normaal eco 30 0, 60 10 Normaal 19 0, 10 4 Normaal plus (8301) Opties/basisinstellingen Kiezen met , , Opties"/, , Verder", instellen met -/+, opslaan met , , Startmenu"/, , Verder": 1. Standaardprogramma's Standaardprogramma's Normaal extra Duur in minuten Stroomverbruik in kWh Waterverbruik in liters 5 600 053 880 Apparaat uitschakelen Na 5 keer een signaaltoon (einde van het programma): hoofdschakelaar indrukken 135 0, 65 19 150 1, 05 14 140 1, 05 14 140 1, 05 15 Schoonmaken en onderhoud Zeven . . . de toevoerarmaturen geblokkeerd of verkalkt zijn, de toevoerslang geknikt is. Troebele/ doffe glazen . . . Het water is te hard . . . Afwasmiddel niet geschikt . . . Bijvullen met onthardingszout/ wateronthardingsinstallatie instellen. Gebruik een afwasmiddel dat glaswerk ontziet. Het serviesgoed is niet schoon . . . Het serviesgoed ligt tegen of op elkaar . . . Zie Het apparaat start niet. Roest op het bestek . . . Het bestek is niet roestbestendig . . . Gebruik bestek dat geschikt is voor een afwasautomaat. Resten zand of gruis op het serviesgoed . . . Verdere aanwijzingen vindt u in de gebruiksaanwijzing . . . Het is de moeite waard! Onderbreking van het programma . . . ­ Deur openen. [. . . ] Zie Het apparaat start niet. Roest op het bestek . . . Het bestek is niet roestbestendig . . . Gebruik bestek dat geschikt is voor een afwasautomaat. Resten zand of gruis op het serviesgoed . . . Verdere aanwijzingen vindt u in de gebruiksaanwijzing . . . Het is de moeite waard! Onderbreking van het programma . . . ­ Deur openen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS SN25M837EU/93

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS SN25M837EU/93 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag