Gebruiksaanwijzing SIEMENS HF35M562/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS HF35M562/02. Wij hopen dat dit SIEMENS HF35M562/02 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS HF35M562/02 te teleladen.


SIEMENS HF35M562/02 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1494 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SIEMENS HF35M562/02 INSTALLATION INSTRUCTIONS (495 ko)
   SIEMENS HF35M562/02 (1523 ko)
   SIEMENS HF35M562/02 INSTALLATION INSTRUCTIONS (495 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS HF35M562/02

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Daarom is er niets te zien op het display wanneer u hem voor de eerste keer aansluit op de elektrische stroom. [. . . ] Daarom is er niets te zien op het display wanneer u hem voor de eerste keer aansluit op de elektrische stroom. U kunt desgewenst de klokinstelmodus inschakelen, zie pagina NL-6 van de bedieningshandleiding. Voor het wijzigen naar een taal van uw keuze, doorloopt u de beschikbare mogelijkheden door de TAAL-toets in te drukken. De deur sluiten, de STOP-toets indrukken, of na de bereidingstijd); u kunt de combi-magnetron pas weer bedienen nadat u de ovendeur geopend en weer gesloten heeft. 1 2 3 4 5 6 7 8 DIGITAAL DISPLAY TAAL-toets EXPRESS PIZZA-toets PIZZA-toets FUN MENUS-toets AUTO ONTDOOI-toets AUTOMATISCH KOOK-toets KOOKSTAND-toets voor de magnetron voor de magnetron in combinatie met BOVENSTE GRILL voor de magnetron in combinatie met ONDERSTE GRILL voor BOVENSTE GRILL voor ONDERSTE GRILL voor BOVENSTE en ONDERSTE GRILL +1min-toets TIJD/GEWICHT-draaiknop -toets START INFO/KLOK-toets STOP-toets MAGNETRONVERMOGENNIVEAU-toets MINDER/MEER-toetsen [. . . ] De deur sluiten, de STOP-toets indrukken, of na de bereidingstijd); u kunt de combi-magnetron pas weer bedienen nadat u de ovendeur geopend en weer gesloten heeft. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS HF35M562/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS HF35M562/02 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag