JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS HE100220. Wij hopen dat dit SIEMENS HE100220 handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS HE100220 te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] Om net zo veel te genieten van het koken als van de maaltijd, raden wij u aan de gebruiksaanwijzing te lezen. Dan kunt u alle technische voordelen van uw fornuis benutten. U krijgt belangrijke informatie over de veiligheid. U maakt kennis met de onderdelen van uw nieuwe fornuis. [. . . ] Geef wanneer u contact opneemt met de klantenservice altijd het productnummer (E nr. ) en het fabricagenummer (FD nr. ) van het apparaat op. Het typeplaatje met de nummers vindt u rechts, aan de zijkant van de ovendeur. Om in het geval van een storing niet te lang te hoeven zoeken, kunt u hier direct de gegevens van uw apparaat invullen. Klantenservice % FD
E nummer en FD nummer
De verpakking en uw oude apparaat
Tijdens het transport werd uw nieuwe apparaat beschermd door de verpakking. Alle gebruikte materialen zijn niet schadelijk voor het milieu en kunnen worden hergebruikt. Wij verzoeken u dan ook de verpakking op een milieuvriendelijke manier op te ruimen. Oude apparaten zijn geen waardeloze afval. Door ze op een milieuvriendelijke manier op te ruimen kunnen waardevolle grondstoffen worden herwonnen. Maak het apparaat voordat u het wegdoet onbruikbaar of plak er een sticker op met de tekst Attentie, afval!"
20
Wilt u weten hoe u het apparaat op de juiste manier kunt afvoeren, vraag dit dan na bij uw vakhandelaar of gemeente.
Tabellen en tips
Hier vindt u een keur aan gerechten en de daarbij behorende optimale instellingen. U kunt nalezen welke verwamingsmethode en temperatuur het meest geschikt is voor uw gerecht, welke toebehoren erbij te gebruiken zijn en op welke hoogte het dient te worden ingeschoven. U krijgt talrijke tips over het servies en de bereiding en voor het geval er onverhoopt wat mis zou gaan.
Taart, cake en gebak
Bakvormen Tabellen Het meest geschikt zijn donkere metalen bakvormen. De tabel geldt voor producten die in de onverwarmde oven worden geplaatst. Als u voorverwarmt, verkort dan de opgegeven baktijden met 5 tot 10 minuten. In de tabellen vindt u voor verschillende taarten, cakes en gebak de optimale verwarmingsmethode. De temperatuur en tijdsduur zijn afhankelijk van de hoeveelheid en de aard van het deeg. In de tabellen zijn bereiken aangegeven. Een lage temperatuur zorgt ervoor dat het gerecht gelijkmatiger bruin wordt. Stel de oven indien nodig de volgende keer hoger in. Bijkomende informatie vindt u onder Tips voor het bakken" na de tabellen. Taarten en cakes in vormen Vorm op het rooster Tulband /krans / rechthoekige bakvorm Hoogte Verwar mings methode t Tempera tuur ºC 170 190 Tijdsduur, minuten 50 60
Cake, eenvoudig
2
21
Taarten en cakes in vormen
Vorm op het rooster Tulband /krans / rechthoekige bakvorm Springvorm Vorm voor vruchtenbodem Springvorm Donkere springvorm Springvorm/ tulbandvorm Springvorm
Hoogte Verwar mings methode 2 t
Tempera tuur ºC 150 170
Tijdsduur, minuten 60 70
Fijne cake (ook zandtaart)
Bodem van zandtaartdeeg met rand Taartbodem van roerdeeg Biscuittaart Vruchten of kwarktaart, zandtaartdeeg* Fijne vruchtentaart, van roerdeeg Pikante taart* (bijv. quiche /uientaart) *
1 2 2 1 2 1
t t t t t t
170 190 150 170 160 180 170 190 160 180 180 200
25 35 20 30 30 40 70 90 50 60 50 60
Taart ca. Hoogte Verwar mings methode t t t t t t t t Temperatuur ºC 160 180 170 190 170 190 170 190 160 180 150 170 180 200 220 240 Tijdsduur, minuten 20 30 40 50 15 20 30 40 60 70 90 100 55 65 25 35
Gebak op de plaat
Roer of gistdeeg met droge vulling of bovenkant Roer of gistdeeg met vochtige vulling of bovenkant (vruchten) Biscuitrol (voorverwarmen) Gevlochten gebak met 500 g bloem Kerststol met 500 g bloem Kerststol met 1 kg bloem Strudel, zoet Pizza
Braadslede Braadslede Braadslede Braadslede Braadslede Braadslede Braadslede Braadslede
2 3 3 2 3 3 2 2
22
Brood en broodjes
Hoogte
Verwar mings methode t t t
Tempera tuur ºC 270 200 270 200 200 220
Tijdsduur, minuten 8 35 45 8 40 50 20 30
Brood met 1, 2 kg bloem*, (voorverwarmen) Zuurdeegbrood met 1, 2 kg bloem*, (voorverwarmen) Broodjes (bijv. [. . . ] Gebruik donkere, zwart gelakte of geëmailleerde bakvormen. Meerdere taarten of cakes kunt u het beste na elkaar bakken. Daardoor is de baktijd voor het tweede gerecht korter. U kunt ook twee rechthoekige bakvormen naast elkaar in de oven plaatsen. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS HE100220
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS HE100220 zal dan beginnen.