Gebruiksaanwijzing SIEMENS HBN4752

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS HBN4752. Wij hopen dat dit SIEMENS HBN4752 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS HBN4752 te teleladen.


Mode d'emploi SIEMENS HBN4752
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS HBN4752

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U zult bij het koken veel plezier beleven aan dit fornuis. Om gebruik te kunnen maken van alle technische voordelen, raden wij u aan eerst deze gebruiksaanwijzing te lezen. Voorin de gebruiksaanwijzing vertellen wij enkele belangrijke zaken over veiligheid. Daarna maakt u kennis met de onderdelen van het nieuwe fornuis. [. . . ] Gewicht 1 kg 1, 5 kg 2 kg 1 kg 1, 5 kg 2 kg 1 kg Servies goed gesloten Hoogte 2 2 2 2 2 2 2 5 5 2 2 2 2 2 2 2 2 Verwarmings methode t t t t t t R x x R R R R R R t R x Temperatuur ºC, grill 230 250 230 250 230 250 220 240 210 230 200 220 240 260 Stand 3 Stand 3 220 240 210 230 200 220 200 220 190 210 190 210 230 250 190 210 Stand 3 Tijdsduur, minuten 90 100 110 70 80 90 40 25 20 100 140 160 100 140 160 80 70 15 Vlees Gestoofd rundvlees (b. v. klapstuk) Runderlende open open Rooster Rooster Rosbief rosé* Steaks, doorgebakken Steaks, rood Varkensvlees zonder zwoerd (b. v. halsstuk) 1 kg 1, 5 kg 2 kg open Varkensvlees met 1 kg zwoerd** 1, 5 kg (b. v. schouder, 2 kg schenkel) Casselerrib met been Gehakt Worstjes 1 kg 750 g open gesloten open ca. 750 g Grillplaat 4 in de braadslede 1 kg 2 kg 1, 5 kg open open 2 2 2 Kalfsvlees Lamsbout zonder been * t t R 220 240 180 200 170 190 80 150 120 Keer rosbief halverwege de bereidingstijd om. Wikkel het na de bereiding in aluminiumfolie en laat het 10 minuten in de oven nagaren. ** Snijd het zwoerd van het varkensvlees in. Leg het vlees als het moet worden omgekeerd eerst met het zwoerd naar beneden in de schaal. 31 Gevogelte De tabel geldt voor producten die in de onverwarmde oven worden geplaatst. De gewichtsgegevens in de tabel hebben betrekking op ongevuld gevogelte dat klaar is om gebraden te worden. Als u direct op het rooster grilt, schuif dan de braadslede op hoogte 1 in de oven. Leg als bescherming tegen spatten de grillplaat zodanig in de braadslede dat de twee delen elkaar in het midden overlappen. Om het gerecht te bestrijken kunt u de twee delen in elkaar schuiven, zodat u beter bij de braadjus kunt. Gevogelte wordt knapperig bruin als u het op het einde van de bereidingstijd met boter, zout water of sinaasappelsap bestrijkt. Grote stukken gevogelte dient u na twee derde van de grilltijd te keren. Steek bij eend of gans het vel onder de vleugels vast, dan kan het vet weglopen. Gevogelte Halve kippen 1 tot 4 stuks Kip in stukken Kip, heel 1 tot 4 stuks Eend Gans Babykalkoen 2 kalkoenbouten * Gewicht Servies goed 400 g per stuk 250 g per stuk 1 kg per stuk 1, 7 kg 3 kg 3 kg 800 g per stuk Grillplaat* Grillplaat* Rooster Rooster Rooster Rooster Grillplaat* Hoogte 2 2 2 2 2 2 2 Verwarmings methode R R R R R R R Tempera tuur ºC 200 220 200 220 220 240 190 210 170 190 180 200 190 210 Tijdsduur , minuten 40 60 35 45 50 80 90 100 110 130 80 100 90 110 Leg de grillplaat altijd in de braadslede. 32 Vis Vis Gegrilde vis De tabel geldt voor producten die in de koude oven worden geplaatst. Gewicht Servies goed à 300 g 1 kg 1, 5 kg à 300 g Grillplaat* Grillplaat* Hoogte 3 2 2 4 Verwarmings methode x R R x Temperatuur ºC, grill Stand 2 190 210 180 200 Stand 3 Tijdsduur, minuten 20 25 60 70 70 80 30 35 Vis in plakken, b. v. koteletten * Leg de grillplaat altijd in de braadslede. Tips voor het braden en grillen Voor het vleesgewicht staan er geen opgaven in de tabel. Hoe kunt u vaststellen of het vlees gaar is. Kies de waarde van het eerstvolgende lagere gewicht en verleng de tijd. Gebruik een vleesthermometer (verkrijgbaar in de vakhandel) of voer de lepeltest" uit. Als het vlees stevig aanvoelt, is het gaar. Als het ingedrukt kan worden, is het nog niet gaar. Controleer de inschuifhoogte en de temperatuur. Het vlees is te donker en de korst is gedeeltelijk aangebrand. [. . . ] het E nummer en het FD nummer van uw apparaat. Afdichting vervangen 58 Klantenservice U kunt het apparaat laten repareren door onze klantenservice. Het adres en telefoonnummer van de dichtstbijzijnde klantenservice vindt u in het telefoonboek. Ook de aangegeven service centra kunnen u helpen aan een service adres bij u in de buurt. E nummer en FD nummer Geef altijd het E nr. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS HBN4752

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS HBN4752 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag