Gebruiksaanwijzing SIEMENS HB84E562B/36 INSTALLATION INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS HB84E562B/36. Wij hopen dat dit SIEMENS HB84E562B/36 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS HB84E562B/36 te teleladen.


SIEMENS HB84E562B/36 INSTALLATION INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (495 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS HB84E562B/36INSTALLATION INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Daarom is er niets te zien op het display wanneer u hem voor de eerste keer aansluit op de elektrische stroom. [. . . ] Daarom is er niets te zien op het display wanneer u hem voor de eerste keer aansluit op de elektrische stroom. U kunt desgewenst de klokinstelmodus inschakelen, zie pagina NL-5 van de bedieningshandleiding. Voor het wijzigen naar een taal van uw keuze, doorloopt u de beschikbare mogelijkheden door de TAAL-toets in te drukken. De deur sluiten, de STOP-toets indrukken, of na de bereidingstijd); u kunt de combi-magnetron pas weer bedienen nadat u de ovendeur geopend en weer gesloten heeft. Digitaal display en lichtjes 1 KOKEN-lichtje 2 GRILL-lichtje 3 CONVECTIEWARMTE-lichtje 4 MAGNETRON--lichtje 5 INFORMATIE-lichtje Bedieningstoetsen 6 INFORMATIE-toets 7 TAAL-toets 8 EXPRESS ONTDOOIEN-toets 9 AUTOMATISCH OPWARMEN-toets 10 KOOKSTAND-toets voor koken met de magnetron voor koken met de magnetron in combinatie met GRILL Voor koken met de magnetron in combinatie met CONVECTIEWARMTE voor GRILL voor CONVECTIEWARMTE 11 CONVECTIEWARMTE-toets Druk de toets in om de convectie-instelling te wijzigen. [. . . ] De deur sluiten, de STOP-toets indrukken, of na de bereidingstijd); u kunt de combi-magnetron pas weer bedienen nadat u de ovendeur geopend en weer gesloten heeft. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS HB84E562B/36

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS HB84E562B/36 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag