Gebruiksaanwijzing SIEMENS HB65RR560F/45 INSTALLATION INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS HB65RR560F/45. Wij hopen dat dit SIEMENS HB65RR560F/45 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS HB65RR560F/45 te teleladen.


Mode d'emploi SIEMENS HB65RR560F/45
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS HB65RR560F/45INSTALLATION INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U krijgt informatie over de mogelijkheden ervan en hoe u het bedient. De tabellen zijn zo samengesteld dat u het fornuis stapsgewijs kunt instellen. U vindt er een aantal gebruikelijke gerechten, het bijpassende serviesgoed, de inschuifhoogte en de optimale instelwaarden, die vanzelfsprekend allemaal zijn getest in onze kookstudio. Om het fornuis langer mooi te houden, geven wij u een aantal tips voor onderhoud en reiniging. [. . . ] Grote stukken gevogelte dient u na twee derde van de grilltijd te keren. Steek bij eend of gans het vel onder de vleugels vast, dan kan het vet weglopen. Gevogelte Halve kippen 1 tot 4 stuks Kip in stukken Kip, heel 1 tot 4 stuks Eend Gans Babykalkoen 2 kalkoenbouten * Gewicht Servies goed 400 g per stuk 250 g per stuk 1 kg per stuk 1, 7 kg 3 kg 3 kg 800 g per stuk Grillplaat* Grillplaat* Rooster Rooster Rooster Rooster Grillplaat* Hoogte 2 2 2 2 2 2 2 Verwarmings methode R R R R R R R Tempera tuur ºC 200 220 200 220 220 240 190 210 170 190 180 200 190 210 Tijdsduur , minuten 40 60 35 45 50 80 90 100 110 130 80 100 90 110 Leg de grillplaat altijd in de braadslede. 32 Vis Vis Gegrilde vis De tabel geldt voor producten die in de koude oven worden geplaatst. Gewicht Servies goed à 300 g 1 kg 1, 5 kg à 300 g Grillplaat* Grillplaat* Hoogte 3 2 2 4 Verwarmings methode x R R x Temperatuur ºC, grill Stand 2 190 210 180 200 Stand 3 Tijdsduur, minuten 20 25 60 70 70 80 30 35 Vis in plakken, b. v. koteletten * Leg de grillplaat altijd in de braadslede. Tips voor het braden en grillen Voor het vleesgewicht staan er geen opgaven in de tabel. Hoe kunt u vaststellen of het vlees gaar is. Kies de waarde van het eerstvolgende lagere gewicht en verleng de tijd. Gebruik een vleesthermometer (verkrijgbaar in de vakhandel) of voer de lepeltest" uit. Als het vlees stevig aanvoelt, is het gaar. Als het ingedrukt kan worden, is het nog niet gaar. Controleer de inschuifhoogte en de temperatuur. Het vlees is te donker en de korst is gedeeltelijk aangebrand. Het vlees ziet er goed uit, maar de jus is aangebrand. De oven voorverwarmen op 280 300 ºC. De vis 10 minuten aanbraden op deze temperatuur en daarna een temperatuur van 95 ºC instellen. * Gebruik uitsluitend bakpapier dat geschikt is voor deze temperaturen. ** Leg de grillplaat altijd in de braadslede. De verlichting gaat bij 20 ºC automatisch aan voor het ontdooien van gevoelige gerechten. In het bereik van 30 tot 59 ºC blijft de ovenlamp uitgeschakeld. Zo is een optimale fijninstelling mogelijk. Ontdooien Levensmiddelen uit de verpakking halen en in een geschikte schaal op het rooster plaatsen. Lees de aanwijzingen van de fabrikant op de verpakking. De ontdooitijd is afhankelijk van het soort en de hoeveelheid levensmiddelen. Toebehoren Hoogte 2 Verwarmings methode Y Temperatuur ºC 20 ºC Kwetsbare diepvriesgerechten zoals slagroomtaarten, crémetaarten, taarten met chocolade of suikerglazuur, vruchten, enz. Overige diepvriesproducten* kip, worst en vlees, brood, broodjes, taart en ander gebak * Rooster Rooster 2 Y 50 ºC Diepvriesgerechten bedekken met temperatuurbestendige folie. [. . . ] Aan de deurdichting zijn zes haken bevestigd. Met deze haken de nieuwe deurdichting aan de binnenzijde van de ovendeur bevestigen en vastduwen. N. B. : de las van de deurdichting onder in het midden is van technische aard. 63 Afdichting vervangen Links en rechts van de oven bevindt zich een afdichting die zowel boven als beneden met een haak bevestigd is. Vervangende afdichtingen kunt u verkrijgen bij de klantenservice. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS HB65RR560F/45

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS HB65RR560F/45 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag