Gebruiksaanwijzing SIEMENS HB531E0/01 INSTALLATION INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS HB531E0/01. Wij hopen dat dit SIEMENS HB531E0/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS HB531E0/01 te teleladen.


SIEMENS HB531E0/01 INSTALLATION INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1443 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS HB531E0/01INSTALLATION INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om het fornuis langer mooi te houden, geven wij u een aantal tips voor onderhoud en reiniging. Mocht er storing optreden: op de laatste pagina's vindt u informatie over hoe u kleine storingen zelf kunt verhelpen. EU NL 5650 024 753 S240783 Inhoudsopgave Hierop moet u letten . 4 4 4 5 6 6 8 8 8 9 10 12 13 13 13 14 15 19 22 23 24 25 Voor het eerste gebruik . [. . . ] Voeg de volgende keer minder vloeistof toe of stel de oventemperatuur 10 graden lager in. Schuif het gebak verder naar binnen, kies een lagere temperatuur en bak de cake iets langer. Plaats de bakplaat hoger en stel de volgende keer een lagere temperatuur in. Het gebak zakt in. Het gebak is gerezen in het midden maar lager aan de randen. Het gebak wordt te donker aan de onderkant. 19 Het gebak is te droog. Prik met een tandenstoker kleine gaatjes in het gare gebak. Kies de volgende keer een temperatuur die 10 graden hoger is en maak de baktijd korter. Voeg de volgende keer minder vloeistof toe en bak het gerecht iets langer op een lagere temperatuur. Bij ge bak met vochtig beleg: eerst de bodem bakken, bes trooi deze daarna met amandelen of paneermeel en voeg dan pas het beleg toe. Laat het gebak 5 tot 10 minuten afkoelen wanneer het klaar is, dan kan het gemakkelijker uit de vorm wor den gehaald. Als het gebak niet loslaat, probeert u de rand voorzichtig los te maken met een mes. Keer de bakvorm nogmaals om en bedek de vorm een paar keer met een koude natte doek. Vet de volgende keer de bakvorm goed in en strooi er wat paneermeel in. halsstuk) 1 kg 1, 5 kg 2 kg open 22 Vlees Gewicht Servies goed Hoogte Verwarmings methode R R R t R x t t R Tempera tuur ºC, grill 210 230 200 220 190 210 210 230 170 190 Stand SSS 200 220 180 200 170 190 Tijdsduur, minuten 100 120 140 60 70 15 100 120 120 Varkensvlees met zwoerd** (b. v. schouder, schenkel) Casseler met been Gehakt Worstjes Kalfsvlees Lamsbout zonder been * 1 kg 1, 5 kg 2 kg 1 kg 750 g open 2 2 2 2 2 4 2 2 2 gesloten open ca. 750 g Rooster 1 kg 2 kg 1, 5 kg open open Keer rosbief halverwege de bereidingstijd om. Wikkel het na de bereiding in aluminiumfolie en laat het 10 minuten in de oven nagaren. ** Snijd het zwoerd van het varkensvlees in. Leg het vlees als het moet worden omgekeerd eerst met het zwoerd naar beneden in de schaal. Gevogelte De tabel geldt voor producten die in de onverwarmde oven worden geplaatst. De gewichtsgegevens in de tabel hebben betrekking op ongevuld gevogelte dat klaar is om gebraden te worden. Als u direct op het rooster grilt, schuif dan de braadslede op hoogte 1 in de oven. Steek bij eend of gans het vel onder de vleugels vast, dan kan het vet weglopen. Grote stukken gevogelte dient u na twee derde van de grilltijd te keren. Gevogelte wordt knapperig bruin als u het op het einde van de bereidingstijd met boter, zout water of sinaasappelsap bestrijkt. Als u het gevogelte in een open schaal grilt, wordt het niet zo knapperig. 23 Gevogelte Halve kippen 1 tot 4 stuks Kip in stukken Kip, heel 1 tot 4 stuks Eend Gans Babykalkoen 2 kalkoenbouten * Gewicht Servies goed 400 g per stuk 250 g per stuk 1 kg per stuk 1, 7 kg 3 kg 3 kg 800 g per stuk Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Hoogte 2 2 2 2 2 2 2 Verwarmings methode R R R R R R R Tempera tuur ºC 200 220 200 220 200 220 200 220 180 200 170 190 180 200 Tijdsduur , minuten 40 50 30 40 50 80 90 100 110 130 80 100 90 110 Braadslede op hoogte 1 in de oven schuiven. Vis Vis De tabel geldt voor producten die in de onverwarmde oven worden geplaatst. [. . . ] De smalle randen van de bakplaten kunnen niet volledig worden geëmailleerd en kunnen daarom ruw zijn. Plaats het frame terug na de reiniging. 34 Wat te doen bij storingen? Storingen worden vaak veroorzaakt door een kleinigheid. Lees de volgende aanwijzingen voordat u contact opneemt met de klantenservice: Storing Het fornuis werkt niet. Het indicatielampje bij de temperatuurkeuzeknop knippert om de 2 seconden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS HB531E0/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS HB531E0/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag