Gebruiksaanwijzing SIEMENS HB53078

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS HB53078. Wij hopen dat dit SIEMENS HB53078 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS HB53078 te teleladen.


Mode d'emploi SIEMENS HB53078
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS HB53078

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U zult bij het koken veel plezier beleven aan dit fornuis. Om gebruik te kunnen maken van alle technische voordelen, raden wij u aan eerst deze gebruiksaanwijzing te lezen. Voorin de gebruiksaanwijzing vertellen wij enkele belangrijke zaken over veiligheid. Daarna maakt u kennis met de onderdelen van het nieuwe fornuis. [. . . ] Keer het te grillen vlees na tweederde van de aangegeven tijd. Overigens: het grillelement schakelt zichzelf voortdurend in en uit. Hoe vaak dit gebeurt, is afhankelijk van de ingestelde grillstand. Vlees De tabel geldt voor gerechten die in de koude oven worden geplaatst. De tijden in de tabellen zijn richtwaarden. Ze zijn afhankelijk van de kwaliteit en de toestand van het vlees. Gewicht Servies goed Hoogte Verwarmings methode t t t Tempera tuur ºC, grill 210 230 210 230 210 230 Tijdsduur, minuten 80 90 120 Vlees Gestoofd rundvlees (b. v. klapstuk) 1 kg 1, 5 kg 2 kg gesloten 2 2 2 23 Vlees Gewicht Servies goed Hoogte Verwarmings methode t t t R x x R R R R R R t R x t t R Tempera tuur ºC, grill 200 220 190 210 180 200 240 260 Stand SSS Stand SSS 190 210 180 200 170 190 210 230 200 220 190 210 210 230 170 190 Stand SSS 200 220 180 200 170 190 Tijdsduur, minuten 70 80 90 40 25 20 100 140 160 100 120 140 60 70 15 100 120 120 Runderlende 1 kg 1, 5 kg 2 kg 1 kg open open Rooster Rooster 2 2 2 2 5 5 2 2 2 2 2 2 2 2 4 2 2 2 Rosbief rosé* Steaks, doorgebakken Steaks, rosé Varkensvlees zonder zwoerd (b. v. halsstuk) Varkensvlees met zwoerd** (b. v. schouder, schenkel) Casseler met been Gehakt Worstjes Kalfsvlees Lamsbout zonder been * 1 kg 1, 5 kg 2 kg 1 kg 1, 5 kg 2 kg 1 kg 750 g open open gesloten open ca. 750 g Rooster 1 kg 2 kg 1, 5 kg open open Keer rosbief halverwege de bereidingstijd om. Wikkel het na de bereiding in aluminiumfolie en laat het 10 minuten in de oven nagaren. ** Snijd het zwoerd van het varkensvlees in. Leg het vlees als het moet worden omgekeerd eerst met het zwoerd naar beneden in de schaal. 24 Gevogelte De tabel geldt voor producten die in de onverwarmde oven worden geplaatst. De gewichtsgegevens in de tabel hebben betrekking op ongevuld gevogelte dat klaar is om gebraden te worden. Als u direct op het rooster grilt, schuif dan de braadslede op hoogte 1 in de oven. Steek bij eend of gans het vel onder de vleugels vast, dan kan het vet weglopen. Grote stukken gevogelte dient u na twee derde van de grilltijd te keren. Gevogelte wordt knapperig bruin als u het op het einde van de bereidingstijd met boter, zout water of sinaasappelsap bestrijkt. Als u het gevogelte in een open schaal grilt, wordt het niet zo knapperig. Gevogelte Halve kippen 1 tot 4 stuks Kip in stukken Kip, heel 1 tot 4 stuks Eend Gans Babykalkoen 2 kalkoenbouten * Gewicht Servies goed 400 g per stuk 250 g per stuk 1 kg per stuk 1, 7 kg 3 kg 3 kg 800 g per stuk Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Rooster* Hoogte 2 2 2 2 2 2 2 Verwarmings methode R R R R R R R Tempera tuur ºC 200 220 200 220 200 220 200 220 180 200 170 190 180 200 Tijdsduur , minuten 40 50 30 40 50 80 90 100 110 130 80 100 90 110 Braadslede op hoogte 1 in de oven schuiven. 25 Vis Vis De tabel geldt voor producten die in de onverwarmde oven worden geplaatst. Gewicht Servies goed à 300 g 1 kg 1, 5 kg à 300 g Hoogte Verwar mings methode x R R x Tempera tuur ºC, grill Stand SS 190 200 170 190 Stand SSS Tijdsduur, minuten 18 20 45 50 50 60 20 25 Gegrilde vis Rooster* Rooster* 3 2 2 4 Vis in plakken, b. v. koteletten * Braadslede op hoogte 1 inschuiven. Tips voor het braden en grillen Voor het vleesgewicht staan er geen opgaven in de tabel. Hoe kunt u vaststellen of het vlees gaar is. Kies de waarde van het eerstvolgende lagere gewicht en verleng de tijd. [. . . ] het E nummer en het FD nummer van uw apparaat. Klantenservice U kunt het apparaat laten repareren door onze klantenservice. Het adres en telefoonnummer van de dichtstbijzijnde klantenservice vindt u in het telefoonboek. Ook de aangegeven service centra kunnen u helpen aan een service adres bij u in de buurt. E nummer en FD nummer Geef altijd het E nr. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS HB53078

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS HB53078 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag