Gebruiksaanwijzing SIEMENS HB43G1541F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS HB43G1541F. Wij hopen dat dit SIEMENS HB43G1541F handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS HB43G1541F te teleladen.


SIEMENS HB43G1541F : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (516 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS HB43G1541F

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] – ■ nl é Installatievoorschrift Meubel voorbereiden - Afbeelding 1 Alleen een vakkundige inbouw volgens dit installatievoorschrift garandeert een veilig gebruik. – Inbouwmeubels dienen bestand te zijn tegen een temperatuur van 90 °C, aangrenzende voorzijden van meubels tegen een temperatuur van 70 °C. [. . . ] Wordt de inbouwoven onder een kookplaat ingebouwd, neem dan het installatievoorschrift voor de kookplaat in acht. Apparaat in bovenkast - Afbeelding 2+4 Het apparaat kan ook in een bovenkast worden ingebouwd. Voor de ventilatie van de oven dient er tussen het tussenschot en de plaatsingswand een spleet van ca. Het apparaat niet te hoog inbouwen, zodat de bakplaten er zonder probleem uitgenomen kunnen worden. Hoekinbouw ­ Afbeelding 3 Om ervoor te zorgen dat de deur van het apparaat kan worden geopend, dient u zich bij de hoekinbouw te houden aan de afmetingen D. De maat E is afhankelijk van de dikte van het meubelfront onder de greep. – Alleen GB en Australië Minstens met een 16 A stekker aansluiten of met 16 A beveiligen. Alleen Zweden, Finland en Noorwegen Het apparaat kan ook met de bijgevoegde stekker met aardingscontact-systeem worden aangesloten. Is dit niet het geval, dan moet er op het apparaat weer een schakelaar met een contactopening van minstens 3 mm worden aangebracht. – De spleet tussen werkblad en apparaat mag niet door extra lijsten worden afgesloten. Het apparaat voldoet aan beveiligingsklasse 1 en mag alleen met een geaarde aansluiting worden gebruikt. De aansluitkabel mag alleen door een originele kabel, die via de servicedienst te betrekken is, worden vervangen. [. . . ] De installatie dient te beschikken over een schakelaar met een contactopening van minstens 3 mm. De aders van de hoofdleiding (netaansluiting) aansluiten volgens de kleurcodering: groen-geel = aardleiding <, blauw = (nul) neutraalleiding, bruin = fase (buitenleiding). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS HB43G1541F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS HB43G1541F zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag