Gebruiksaanwijzing SHARP XE-A207 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP XE-A207. Wij hopen dat dit SHARP XE-A207 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP XE-A207 te teleladen.


SHARP XE-A207 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4288 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP XE-A207 (23854 ko)
   SHARP XE-A207 (20459 ko)
   SHARP XE-A207 QUICK START GUIDE (3385 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP XE-A207QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voer de volgende stappen juist uit; de kassa zal anders mogelijk onjuist functioneren. [. . . ] Reinig het oppervlak waar de bevestigingsbeugel (B) moet worden geplaatst goed. Verwijderen van de kassa van de bevestigingsbeugel: Til de voorkant van de kassa op en trek de kassa naar u toe. Die Papierrolle in die Papierrollenhalterung einsetzen (siehe nachfolgende Abbildung). Voor een juiste werking van de kassa moet u deze aan de hand van de volgende stappen initialiseren. Met de basisinstelling wordt BTW (belasting) 1 voor alle afdelingen gebruikt. ) Parameters C t/m F: 0 voor geen belasting of 1 voor belasting toevoegen C voor BTW4 of BELASTING4 D voor BTW3 of BELASTING3 E voor BTW2 of BELASTING2 F voor BTW1 of BELASTING1 Voer het volgende in om bijvoorbeeld BTW2 voor afdeling 5 te gebruiken: 0000 1 07s!Controleer dat het " " symbool voor "geen batterijen" nu dooft. Zie "Bediening voor snel starten" in de gebruiksaanwijzing voor extra informatie over de andere parameters (de functie van 00 en 7). [. . . ] Zie "Bediening voor snel starten" in de gebruiksaanwijzing voor extra informatie over de andere parameters (de functie van 00 en 7). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP XE-A207

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP XE-A207 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag