Gebruiksaanwijzing SHARP WQ-700H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP WQ-700H. Wij hopen dat dit SHARP WQ-700H handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP WQ-700H te teleladen.


SHARP WQ-700H : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1484 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP WQ-700H

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met de Button Manager kunt u scanmenus op de machine gebruiken om een document te scannen. Controleer de volgende hardware en software eisen voor het installeren van de software. 0 (ServicePack 5 of later)*5, Windows 2000 Professional*5, Windows XP Professional*5, Windows XP Home Edition*5 Display 800 x 600dots (SVGA) display met 256 kleuren (of beter) Vrije ruimte op de 150MB of meer harde schijf Andere hardware Een omgeving waarin het bovengenoemde vereisten besturingssysteem volledig kan functioneren *1 De USB connector van de machine verstuurt de gegevens alleen volgens de USB 2. [. . . ] *2 Compatible met Windows 98, Windows Me, Windows 2000 Professional, Windows XP Professional of Windows XP Home Edition machines, standaard voorzien van een USB poort. *4 De machine geeft geen ondersteuning voor het afdrukken binnen een Macintosh omgeving. *5 Beheerdersrechten zijn vereist om deze software via het installatieprogramma te kunnen installeren. Alvorens de machine te gebruiken en de software te installeren moet u zorgvuldig de gebruikershandleiding op de CD-Rom lezen. De "Software & User Documentation" -CD-Rom bij de machine bevat de documentatie voor de gebruiker. Om een handboek te open, klikt u op de bovenste pagina zoals hieronder wordt uitgelegd en klikt u op de toets van het gewenste handboek. Op verzoek kunt u een gebruikshandleiding op papier krijgen van uw erkende SHARP dealer. Wanneer deze aan direct zonlicht worden blootgesteld, kunnen er vlekken op de kopieën komen. Raak het oppervlak van het drumpatroon (groene gedeelte) niet met de hand aan. Producten welke de ENERGY STAR® hebben verdiend, zijn ontworpen voor een superieure energie efficiëntie. Er wordt een kleine hoeveelheid ozon geproduceerd binnen de eenheid tijdens de werking. Het emissieniveau is zo laag dat er geen gevaar voor de gezondheid bestaat. Opmerking: De huidige aanbevolen lange termijnlimiet voor blootstelling aan ozon is 0, 1 ppm (0, 2 mg/m3) berekend als een gemiddelde concentratie gedurende 8 uur. Omdat de geringe hoeveelheid die wordt uitgestoten een verwerpelijke geur verspreidt, is het raadzaam de machine in een goed geventileerde ruimte te plaatsen. [. . . ] Opmerking: De huidige aanbevolen lange termijnlimiet voor blootstelling aan ozon is 0, 1 ppm (0, 2 mg/m3) berekend als een gemiddelde concentratie gedurende 8 uur. Omdat de geringe hoeveelheid die wordt uitgestoten een verwerpelijke geur verspreidt, is het raadzaam de machine in een goed geventileerde ruimte te plaatsen. Bij de modellen voor sommige landen zijn de posities van de netschakelaar (POWER) aangegeven met "I" en "O" in plaats van "ON" en "OFF". [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP WQ-700H

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP WQ-700H zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag