Gebruiksaanwijzing SHARP VC-693SH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP VC-693SH. Wij hopen dat dit SHARP VC-693SH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP VC-693SH te teleladen.


SHARP VC-693SH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (923 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP VC-693SH (1160 ko)
   SHARP VC-693SH (1160 ko)
   SHARP VC-693SH OPERATION MANUALDE (1160 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP VC-693SH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ¥ Setzen Sie die Halteklemmen des Vorfilters (4 Stellen) in die Lcher am Filterrahmen ein. [. . . ] Sommige geurbestanddelen die de filters absorberen, worden gescheiden en via de luchtuitlaat als geur afgevoerd. Naargelang van de gebruiksomgeving kan deze geur na enkele maanden sterk worden en de luchtuitlaat onaangenaam beginnen te ruiken. Leg het toestel op een tafel of iets dergelijks en let erop het netsnoer aan de achterkant van het toestel niet te klemmen. Druk het klepje aan de onderkant van het voorpaneel in en hef het op om het te verwijderen. Steek de lipjes van het voorfilter (4 stuks) in de openingen van het filterframe. ¥ Plaats het filterframe op het hoofd-toestel zoals getoond op de afbeelding rechts (verticale orintatie is niet mogelijk). Vul de begindatum van het gebruik in op het datumetiket dat op het hoofdtoestel is aangebracht. Druk op de terugsteltoets op het hoofdtoestel of de afstandsbediening terwijl de netstekker in het stopcontact zit. [. . . ] Druk op de terugsteltoets op het hoofdtoestel of de afstandsbediening terwijl de netstekker in het stopcontact zit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP VC-693SH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP VC-693SH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag