Gebruiksaanwijzing SHARP SM-SX1/H/W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP SM-SX1/H/W. Wij hopen dat dit SHARP SM-SX1/H/W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP SM-SX1/H/W te teleladen.


SHARP SM-SX1/H/W : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (423 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP SM-SX1/H/W (512 ko)
   SHARP SM-SX1/H/W OPERATION MANUAL (512 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP SM-SX1/H/W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zie voor nadere informatie de betreffende wetten in het land van gebruik. [. . . ] Este aparato satisface las exigencias de las Directivas 89/336/CEE y 73/23/CEE, modificadas por medio de la 93/68/CEE. Waarschuwing: Stel het toestel niet bloot aan druipend of spattend water om brand en elektrische schokken te voorkomen. Met vloeistoffen gevulde voorwerpen, zoals vazen, mogen niet op het toestel geplaatst worden. LET OP: Langdurig luisteren naar een stereo-geluidsinstallatie met een hoog volume kan het gehoor beschadigen. SHARP Music Manager heeft diverse functies voor het werken met een harde schijf. De volgende mogelijkheden: Versturen van MP3-, WMA- en WAV-bestanden voor weergave. Het gebruik van SHARP Music Manager is onderhevig aan de volgende restricties: Uitsluitend MP3-, WMA- en WAV-bestanden kunnen van de harde schijf worden afgespeeld indien het versturen met SHARP Music Manager is uitgevoerd. Uitsluitend op een harde schijf opgenomen audiobestanden (met gebruik van de analoge lijningang of een microfoon) kunnen met gebruik van SHARP Music Manager naar uw PC worden verstuurd. [. . . ] Het gebruik van SHARP Music Manager is onderhevig aan de volgende restricties: Uitsluitend MP3-, WMA- en WAV-bestanden kunnen van de harde schijf worden afgespeeld indien het versturen met SHARP Music Manager is uitgevoerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP SM-SX1/H/W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP SM-SX1/H/W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag