Gebruiksaanwijzing SHARP SJ-300N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP SJ-300N. Wij hopen dat dit SHARP SJ-300N handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP SJ-300N te teleladen.


SHARP SJ-300N : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9917 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP SJ-300N (6130 ko)
   SHARP SJ-300N (6585 ko)
   SHARP SJ-300N ANNEXE 131 (6130 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP SJ-300N

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] (Deze koelkast is uitgerust met een systeem voor automatisch ontdooien. Als er een lek in het koelsysteem komt, mag u niet het stopcontact aanraken of een open vlam gebruiken. Breng de koelkast naar een herwinningsplaats voor brandbaar koelmiddel en isolatieblaasgas. OM FATALE ONGELUKKEN MET KINDEREN TE VOORKOMEN dient de deur geheel verwijderd te worden voordat de koelkast wordt weggegooid. [. . . ] Laat geen voorwerpen in de koelkast vallen en sla ook niet tegen de binnenwand. Deze koelkast is niet bedoeld om door personen (inclusief kinderen) met verminderde fysieke, sensorische of geestelijke capaciteit of gebrek aan ervaring en kennis te worden gebruikt, tenzij onder toezicht of na instructies over het gebruik van deze koelkast van een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid. De positie van de plank kan worden aangepast naargelang de grootte van het voedsel dat moet worden bewaard. Dit gedeelte is verwijderbaar en kan naar de keuken of de tafel worden gedragen. Het handvat kan vervormd raken of barsten wanneer men er te hard aan trekt. Voor het verbinden van de planken, duwt u de voorste plank in de andere plank terwijl deze is geplaatst in het compartiment. Het verschilt van de ruimte voor de afmetingen voor het energieverbruik. Door de afstand te vergroten is het mogelijk om minder energie te verbruiken tijdens het gebruik van de koelkast. Het gebruik van de koelkast in een ruimte kleiner dan aangegeven op de afbeelding, doet de temperatuur in het apparaat stijgen en zorgt voor lawaai en defecten. Gebruik het voorste stelvoetje om de koelkast stevig en waterpas op de vloer te zetten. Voordat u de koelkast gebruikt Maak de binnenkant schoon met een doek bevochtigd met warm water. Als een zeepsopje wordt gebruikt, moet u dit naderhand goed wegvegen met water. Maak de ijsblokjestrays niet te vol omdat de ijsblokjes dan aan elkaar kunnen vriezen. Draai als de ijsblokjes klaar zijn de hendel met de klok mee om de ijsblokjes in de ijsblokjesbak te laten vallen. CONTROL op MAX, zal er minder koude lucht naar de koelruimte gaan en is het mogelijk dat de koelruimte niet voldoende gekoeld kan worden. (Het deurvak dat op dezelfde hoogte is, bevindt zich niet in de koudste zone. Voer regelmatig controles uit om te kijken of de temperatuur in de koudste zone correct is. Stel indien nodig de koeltemperatuur in zoals beschreven in het gedeelte "Instellen van de temperatuur". Om een juiste temperatuur in het toestel te handhaven, moet u controleren of de thermometer altijd BLAUW is. Als de thermometer WIT is, betekent dit dat de temperatuur te hoog is. [. . . ] Plaats op een bord of iets dergelijks en dek met papier of plastic af. Zorg dat reeds bereid voedsel altijd goed is verpakt of in een luchtdichte bak wordt geplaatst. Vries kleine hoeveelheden tegelijkertijd in om deze sneller te doen bevriezen. Plak labels met de vereiste informatie op de zak of bak zodat u bijvoorbeeld weet wanneer het voedsel is ingevroren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP SJ-300N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP SJ-300N zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag