Gebruiksaanwijzing SHARP R-885 QUICK GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP R-885. Wij hopen dat dit SHARP R-885 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP R-885 te teleladen.


SHARP R-885 QUICK GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (475 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP R-885 (1271 ko)
   SHARP R-885 (1271 ko)
   SHARP R-885 /COOK BOOK (1272 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP R-885QUICK GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Stel de bereidingsmodus in door de BEREIDINGSMODUS-draaiknop te draaien tot hij naar het gewenste symbool wijst. Kies het gewenste vermogen (voor magnetronbereiding) of de gewenste temperatuur (voor convectiebereiding) met de betreffende toetsen. Haal het voedsel uit de magnetron wanneer het geluidssignaal weerklinkt. In de energie spaarstand kunt u de combi-magnetron niet langer bedienen wanneer u gedurende 3 minuten of langer niets gedaan heeft (b. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP R-885

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP R-885 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag