Gebruiksaanwijzing SHARP R-8720

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP R-8720. Wij hopen dat dit SHARP R-8720 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP R-8720 te teleladen.


SHARP R-8720 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1930 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP R-8720 (3279 ko)
   SHARP R-8720 (4485 ko)
   SHARP R-8720 OPERATION MANUAL (4485 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP R-8720

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Pagina/NLOntdooien en koken van voedsel Het koken vlees, vis en gevogelte Het koken van verse groenten Uitleg van de symbolen Tabel Tabel: Ontdooien in der Magnetron Tabel: Ontdooien en Bereiden Tabel: Verwarmen van Voedsel en Dranken Tabel: Bereiden van verse groente Tabel: Gaar laten worden, Grillen en Gratineren Recepten 7 7 7 8 9 9 9 10 11 11 12 Eigenschappen van de microgolven Dat kan uw nieuwe combi-magnetron allemaal Microgolf-toepassing Gecombineerde toepassing Hetelucht-toepassing Grill-toepassing De geschikte schalen Tips en advies Verwarmen Ontdooien Soepen Uiensoep Kreeftensoep Bündner gerstesoep Voorgerechten en snacks Champignontosti Worstjes in deegmantel Champignons met rozemarijn Vlees, Vis en Gevogelte Pikante kalkoenschotel Aubergines met gehaktvulling Gevulde ham Gevulde gebraden kip Kwartels in kaas-kruidensaus Runderfilet in bladerdeeg Züricher Geschnetzeltes Kalfsschnitzel met mozarella Bonte sjaslieks Gehaktschotel Zeetongfilets Visfilet met kaassaus Amandelforellen Voorgerechten en snacks Ricotta Piroggen Gehaktballen Croque Monsieur Quiche met garnalen Roereieren met uien en spek Hamburger Pizza met artisjokken Taart met uien Groenten Spinaziesoufflé Broccoli-aardappelsoufflé met champignons Macaroni, rijst en knoedeln Courgettes macaronisoufflé Broodknoedel Lasagne al forno Tagliatelle met slagroom en basilicum Bloemkool met kaassaus Dauphin aardappelen Tessiner risotto Koolrabi in dillesaus Aardappel-knoflookpastei Taarten, brood, desserts en dranken Verzonken kersentaart Kirschen Michel Advokaattaart Appeltaart met Calvados Notentaart Appeltaart Worteljestaart Perentaart Vier vruchtentaart Witte perzikheuveltjes Festbrood Krentenbrood Wittebrood Driegranenbrood Vruchten in gelei met vanillesaus Griesmeelpudding met frambozensaus Pistache-rijst met aardbeien Peren met chocola Warme citroen Chocolade met slagroom Vuurdrank Uiensoep Kreeftsoep Bündner gerstesoep Champignontosti Champignons met rozemarijn Aubergines met gehaktvulling Gevulde gebraden kip Kwartels in kaas-kruidensaus Runderfilet in bladerdeeg Züricher Geschnetzeltes Kalfsschnitsel met mozarella Bonte sjaslieks Gehaktschotel Zeetongfilets Pizza artisjokken Broccoli-aardappelsoufflé met champignons Lasagne al forno Tagliatelle met slagroom en basilicum Dauphin aardappelen Kirschenmichel Viervruchtentaart Witte perzikbergen Pistache-rijst met aardbeien Durch die verursachte Reibung entsteht Wärme, die dafür sorgt, daß die Speisen aufgetaut, erhitzt oder gegart werden. Der Vorteil liegt darin, daß die Heißluft oder die Hitze des Grills die Poren der Gargutrandschichten schnell versiegelt. Durch die Kombination zweier Betriebsarten werden die Vorteile Ihres Gerätes sinnvoll miteinander kombiniert. Außnahmen sind beschichtete Backformen, durch die auch die Randschichten der Speisen, wie z. [. . . ] Q Grotere vlees-, vis- en gevogeltestukken na de halve kooktijd draaien, zodat ze van alle kanten gelijkmatig gaar worden. Gedurende deze tijd kookt het braadvlees na en de vloeistof wordt gelijkmatig verdeeld, zodat er bij het snijden minder vleessap verloren gaat. Q Let bij het kopen van groenten op, dat de q Groenten worden in het algemeen in een schaal Dit is vooral van belang, wanneer u de groenten heel wilt koken (bijv. Q Groenten voor de bereiding wassen, panklaar maken en pas dan de vereiste hoeveelheid voor het recept afwegen en snijden. Q Kruidt zoals nor maal, maar voeg in het algemeen pas na het koken zout toe, q Per 500 gr. Te laten staan, zodat de temperatuur zich gelijkmatig verspreid (standtijd). Q De vermelde kooktijden zijn richtlijnen en zijn afhankelijk van gewicht, uitgangstemperatuur en hoedanigheid van de groenten. U moet gebruik maken van de informatie in dit kookboek, wanneer u de stand van uw magnetronoven bepaalt. Over het algemeen geldt het volgende: 100 % vermogen = 900 Watt Wordt gebruikt om snel te garen of te verhitten, bijv. Voor eenpersoonsgerechten, hetedrankjes, groente, vis enz 70 % vermogen = 630 Watt Voor langere gaarprocedures van compacte gerechten, zoals bijv. Op een lage vermogensstand koken de gerechten niet over en het vlees wordt gelijkmatig gaar, zonder aan de zijkanten te gaar te worden. 50 % vermogen = 450 Watt Voor compacte gerechten, die op traditionele wijze een lange gaartjd nodig hebben, bijv. rundvlees gerechten , verdient het aanbeveling het vermogen te temperen en de gaartijd een beetje te verlengen. 30 % vermogen = 270 Watt ONTDOOISTAND Voor het ontdooien een lage vermogenstand kiezen. Deze stand is bovendien ideaal om rijst, noedels en knoedels gelijkmatig gaar te laten worden. 10 % vermogen = 90 Watt Om prodkten voorzichtig te ontdooien, bijvoorbeeld slagroomtaarten, dient u de laagste vermogensstand in te stellen. W = WATT Bovenste grill Heeft vele toepassingen voor alles wat van boven gebakken moet worden en voor het grilleren van vlees, gevogelte en vis. Onderverwarming Deze stand kan worden gekozen wanneer voedsel van onderen moet worden gebruind. grillstand gecombineerd met onderverwarming De grill en de onderverwarming worden tegelijkertijd gebruikt. Deze stand is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld het gelijkmatig bruinen van toast, quiches, worstjes en frikadellen. Convectiewarmtefunctie U kunt bij deze functie de temperatuur in 10 stappen van 40° C naar 250° C verhogen. Combinatie van magnetronoven en convectiewarmte Bij deze functie kunt u verschillende energieniveau's van de magnetron combineren met de door u gewenste convectietemperatuur (40° C - 250° C). [. . . ] Was ondertussen de krenten, laat ze 5-10 minuten lang in water opwellen en maak ze daarna goed droog. Kneed het deeg opnieuw, en voeg er tijdens het kneden de krenten aan toe. Vet het ovenblad in met een beetje boter en strooi er een laagje bloem overheen. Smeer met een borstel wat water over het brood heen en prik er met een vork een aantal gaatjes in. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP R-8720

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP R-8720 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag