Gebruiksaanwijzing SHARP R-82ST

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP R-82ST. Wij hopen dat dit SHARP R-82ST handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP R-82ST te teleladen.


Mode d'emploi SHARP R-82ST
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP R-82ST (1231 ko)
   SHARP R-82ST annexe 1 (6138 ko)
   SHARP R-82ST DEESPTFRITNLSEDKNOFI (95249 ko)
   SHARP R-82ST DEESPTFRITNLSEDKNOFI (95249 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP R-82ST

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Pagina/NLHet koken van verse groenten Het koken vlees, vis en gevogelte Ontdooien en koken van voedsel Uitleg van de symbolen Tabel Tabel: Het ontdooien van voedsel Tabel: ontdooien en koken van voedsel Tabel: Verwarmen van dranken en gerechten Tabel: Het koken van verse groenten Tabel: Het koken van vlees, vis en gevogelte Tabel: Grillen en gratineren van vlees, soufflé's en kaastosties Recepten 7 7 7 8 9 9 9 10 11 11 11 12 Eigenschappen van de microgolven Dat kan uw nieuwe combi-magnetron allemaal Microgolf-toepassing Gecombineerde toepassing Hetelucht-toepassing Grill-toepassing De geschikte schalen Tips en advies Verwarmen Ontdooien Soepen Uiensoep Kreeftensoep Bündner gerstesoep Voorgerechten en snacks Champignontosti Worstjes in deegmantel Champignons met rozemarijn Vlees, Vis en Gevogelte Pikante kalkoenschotel Aubergines met gehaktvulling Gevulde ham Gevulde gebraden kip Kwartels in kaas-kruidensaus Runderfilet in bladerdeeg Züricher Geschnetzeltes Kalfsschnitzel met mozarella Bonte sjaslieks Gehaktschotel Zeetongfilets Visfilet met kaassaus Amandelforellen Voorgerechten en snacks Ricotta Piroggen Gehaktballen Croque Monsieur Quiche met garnalen Roereieren met uien en spek Hamburger Pizza met artisjokken Taart met uien Groenten Spinaziesoufflé Broccoli-aardappelsoufflé met champignons Macaroni, rijst en knoedeln Courgettes macaronisoufflé Broodknoedel Lasagne al forno Tagliatelle met slagroom en basilicum Bloemkool met kaassaus Dauphin aardappelen Tessiner risotto Koolrabi in dillesaus Aardappel-knoflookpastei Taarten, brood, desserts en dranken Verzonken kersentaart Kirschen Michel Advokaattaart Appeltaart met Calvados Notentaart Appeltaart Worteljestaart Perentaart Vier vruchtentaart Witte perzikheuveltjes Festbrood Krentenbrood Wittebrood Driegranenbrood Vruchten in gelei met vanillesaus Griesmeelpudding met frambozensaus Pistache-rijst met aardbeien Peren met chocola Warme citroen Chocolade met slagroom Vuurdrank Uiensoep Kreeftsoep Bündner gerstesoep Champignontosti Champignons met rozemarijn Aubergines met gehaktvulling Gevulde gebraden kip Kwartels in kaas-kruidensaus Runderfilet in bladerdeeg Züricher Geschnetzeltes Kalfsschnitsel met mozarella Bonte sjaslieks Gehaktschotel Zeetongfilets Pizza artisjokken Broccoli-aardappelsoufflé met champignons Lasagne al forno Tagliatelle met slagroom en basilicum Dauphin aardappelen Kirschenmichel Viervruchtentaart Witte perzikbergen Pistache-rijst met aardbeien Die Toastscheiben toasten, in Würfel schneiden und auf die Suppentassen verteilen. Die Butter in die Schüssel geben und auf dem Boden verstreichen. Die Champignons mit der Schinkenmischung füllen, in die Sauce setzen und auf dem hohen Rost gratinieren. Für die Sauce die Fleischbrühe in der Schüssel abgedeckt erhitzen. [. . . ] Bloem met wat koud water mengen en aan de soep toevoegen. De koppen op het hoge rooster plaatsen en de kaas laten gratineren. De boter en de ui-dobbelsteentjes in de schaal doen en met deksel stoven. Ml ml g ui (50 g), fijngehakt worteltjes, gesneden boter of margarine (30 g) vleesbouillon witte wijn + 100 ml madeira kreftevlees uit blik laurierblad witte peperkorrels, tijm bloem (30 g) Met peper kruiden en met deksel garen. De groenten met het vet in de schaal doen en met deksel verwarmen. De schenkel voor het serveren uit de soep nemen. Het bakpapier op de bakplaat leggen, de deegrollen erop leggen en bakken op het lage rooster bakken. 10-17 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 1 l) vlakke, vierkante schaal met deksel (ca. Rooster het brood, laat het afkoelen en besmeer het met het botermengsel. 225 g), heel boter of margarine (20 g) ui (50 g), fijngehakt rauwe ham zwarte peper, gemalen rozemarijn, fijn gesneden witte wijn, droog slagroom bloem (20 g) De stelen uit de champignons snijden en de stelen in kleine stukjes snijden. De ui- en hamstukjes en de champignonstelen toevoegen, met peper en rozemarijn kruiden, deksel op schaal zetten en koken. In de andere schaal 100 ml wijn en de slagroom met deksel erop opwarmen. Die overgebleven wijn met de bloem mengen, daarna aan de hete vloeistof toevoegen en met deksel erop koken. Het deeg in 8 verkanten verdelen en in elke ervan een worstje rollen. De bladerdeegrollen hiermee instrijken en zout en kummel erover strooien. De champignons met het hammengsel vullen, in de saus plaatsen en op het hoge rooster bruinen. 17-22 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 1 l) ondiepe ovale vuurvaste schotel met deksel (ca. Boter of margarine voor het invetten van de schotel 1 ui (50 g), in schijfjes 1 rode paprika (100 g) in stukken gesneden 1 kleine prei (100 g) in stukken gesneden 300 g kalkoenborst, in stukjes gesneden peper & paprikapoeder 2 eetl. Olijfolie voor het invetten van de vorm 2 uien (100 g), gehakt 4 flauwe groene peperoni 200 g gehakt (runder of lam) 2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 eetl. Het vruchtvlees er met een theelepel uitnemen, zodat er circa 1 cm brede rand overblijft. Twee tomaten schillen, het beginstuk van de stengels eruit snijden en in dobbelsteentjes snijden. De bodem van de schaal met de olijfolie invetten, de uien toevoegen, deksel erop en stoven. [. . . ] Roer de gelatine in de warme fruitpuré, totdat het helemaal is opgelost. Zet de kom in de koelkast en laat de gelei stollen. Eenmaal tijdens het opwarmen goed omroeren. Vermeng in een kopje het eigeel met het water en roer er de hete griesmeel in. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP R-82ST

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP R-82ST zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag