Gebruiksaanwijzing SHARP R-233

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP R-233. Wij hopen dat dit SHARP R-233 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP R-233 te teleladen.


SHARP R-233 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2971 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP R-233

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL Deze gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie die u dient te lezen alvorens u de oven in gebruik neemt. Waarschuwing: Het niet naleven van de gebruiks- en onder- houdsvoorschriften evenals elke ingreep die het mogelijk maakt dat het toestel in niet-gesloten toestand in werking kan gesteld worden, kan leiden tot ernstige gezondheidsletsels. Op die manier zal het bedienen van uw apparaat voor u geen enkel probleem opleveren. Wij feliciteren u met uw nieuwe magnetron, die u voortaan het werk in de huishouding aanmerkelijk zal vergemakkelijken. [. . . ] Wanneer de oven stopt en u pieptonen hoort, doorroeren en daarna weer afdekken. Leg de visfilets met de staartvin naar het midden gericht in de schaal. 1 - 4 koppen (1 kop) AC-2 200 ml per kop en Soep en casseroles (Begintemperatuur 20° C) magnetronplastic 2-4 Koppen: Schaal met deksel (+200 ml) AC-3 0, 1 - 0, 8 kg (100 g) Gekookte aardappelen, Schaal met deksel aardappelen in hun schil (Begintemperatuur 20° C) Maak de gratin klaar zoals in het kookboek beschrevenop blz. Leg het vlees met de dunne delen naar het midden in een enkele laag op een bord. Wanneer stukken aan elkaar vast zitten, moet u deze zodra mogelijk van elkaar scheiden. Wanneer de oven stopt en u pieptonen hoort, het vlees draaien en weer netjes leggen. In aluminiumfolie gewikkeld laten staan totdat het vlees geheel is ontdooid. Wanneer de oven stopt en u de pieptoon hoort, draait u de etenswaren om, legt ze anders neer, en haalt ze uit elkaar. Wanneer de oven stopt en u de pieptoon hoort, draait u nogmaals de etenswaren om, legt ze anders neer, en haalt ze uit elkaar. Na het ontdooien, pakt u het voedsel in aluminiumfolie en laat het 30 - 90 minuten lang staan, totdat het volledig ontdooid is. In aluminiumfolie gewikkeld laten staan totdat de kippenpootjes geheel zijn ontdooid. Wanneer de magnetron stopt en de akoestische signalen klinken, dient u het voedsel om te draaien en opnieuw te rangschikken en reeds ontdooide plakken te verwijderen. Na het ontdooien, pakt u de etenswaren in aluminiumfolie en laat ze maximaal 10 minuten lang rusten, totdat ze volledig ontdooid zijn. Biefstuk, koteletten en kippenpootjes dienen in een enkele laag te zijn ingevroren. Na het draaien de ontdooide gedeelten met dunne, vlakke stroken aluminiumfolie bedekken. Plaats het voedsel zoals aangegeven in de oven: Kippenpootjes, biefstuk en koteletten, brood Voedsel Bord Draaitafel R-233 Met de +1min/START-toets kunt u de volgende funkties uitvoeren: 1. Direkt starten U kunt het koken op 100 P direkt starten en de tijd per minuut met een druk op de +1min/START-toets instellen. OPMERKING: Om te voorkomen dat kinderen per ongeluk de +1min/START-toets bedienen, kunt u de toets alleen binnen 1 minuut berekend vanaf de voorgaande bediening gebruiken. Verlengen van de kooktijd U kunt de kooktijd met stappen van 1 minuut verlengen door tijdens het koken op de +1min/START-toets te drukken. Visfilet met saus Kabeljauwfilet provencale Ingrediënten 15-20 g 75 g 1 teen 40-50 g 600 g (blik) 1 theelepel 11/2 eetlepels 1 /2 - 1 theelepel 600 g boter in schijfjes gesneden champignons knoflook (geperst) sjalot tomaten, goed laten uitlekken, citroensap tomatenketchup gedroogde basilicum, peper, zout kabeljauwfilets Visfilet met pikante saus Ingrediënten 450 g 150 g (blik) 2 theelepels 30 g 2 theelepels 1 /4 theelepel 600 g tomaten, uitgelekt maïs chilisaus ui, fijn gehakt rode wijn azijn mosterd, thym, cayenne peper visfilets (bijv. Na het koken de vis verwijderen en de saus goed doorroeren zie blz 61. Kook met deksel met AUTOMATISCH AC-6 "Visfilet met saus" zie blz 61. [. . . ] 12-16 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 2 l) Ingrediënten 600 g kalfsfilet 1 EL boter of margarine 1 ui (50 g), fijngehakt 100 ml witte wijn saus-bruinmiddel, voor ca. 26cm lang) Ingrediënten 400 g zeetongfilets 1 citroen, heel 2 tomaten (150 g) 1 TL boter of margarine voor het invetten van de schaal 1 EL plantaardige olie 1 EL peterselie, gehakt zout & peper 4 EL witte wijn (30 ml) 2 EL boter of margarine (20 g) Griekenland De vuurvaste schaal met de boter invetten, de visfilets erin leggen en met de plantaardige olie besprenkelen. De vis met de peterselie bestrooien, hierop de tomatenschijfjes leggen en kruiden. Op de tomaten de citroenschijven leggen en hierover de witte wijn gieten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP R-233

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP R-233 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag