Gebruiksaanwijzing SHARP R-93ST COOKBOOK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP R-93ST. Wij hopen dat dit SHARP R-93ST handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP R-93ST te teleladen.


Mode d'emploi SHARP R-93ST
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP R-93ST (1657 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP R-93STCOOKBOOK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Dat kan uw nieuwe magnetron allemaal 1 Microgolf-toepassing 1 Gecombineerde-toepassing 1 Hetelucht-toepassing 1 Grill-toepassing 1 De geschikte schalen 2-3 Voor microgolf-toepassing 2 Voor gecombineerde toepassing 3 Voor hetelucht- en grill-toepassing 3 Tips en technieken 3-5 Verwarmen 6 Ontdooien 6 Ontdooien en koken van voedsel 7 Het koken vlees, vis en gevogelte 7 RECEPTEN Voorgerechten en snacks Champignontosti Zwitserse Käsewähe Pizza Artisjokken Worstjes in deegmantel Champignons met rozemarijn Quiche met Shrimps Soepen Kreeftsoep Bündner gerstesoep Champignonsoep Aardappelcrèmesoep Uiensoep Groenten Preitaart Bloemkool met kaassaus Groenteschotel Dauphin aardappelen Gegratineerd Brussels lof Broccoli-aardappelsoufflé met champignons Romeinse artisjokken Gevulde tomaten op sjalotten Macaroni, rijst en knoedels Tagliatelle met slagroom en basilicum Courgettes-macaroni-soufflé Saus Bolognese Tomaten saus Gorgonzola saus Semmelknödel Tessiner risotto Grießgnocchi Lasagne al forno Taarten, Brood Desserts en Dranken Griesflammeri met frambozansaus Peren in chocola Salzburger Nockerln Bessengruwel met vanillesaus Quarkstrudel Witte perzikbergen Pistache-rijst met aardbeien Kirschen Michel Worteltaart Appeltaart met Calvados Kwarktaart Perenkoek Viervruchtentaart Quarkbladerdeeg-gebak Gugelhupf (tulband) Amandeltaart Biscuitrol "arm van de zigeuner" Linzer Bäckerei Chocolade met slagroom "Wiener Milchkaffee" Vuurdrank Frambozenjam Appel-chutney met rozijnen Vlees, Vis en Gevogelte Bonte sjasliek Lamskoteletten met kruidenboter Gevulde ham Aubergines met gehaktvulling Varkensvlees met cashewpitten Züricher Geschnetzeltes Konijn met tijm Kalfsschnitzel met mozarella Gestoofd vlees met tuinbonen Gehaktschotel Runderfilet in bladerdeeg Garnalen met chili Zeetongfilets Vissoufflé "sandefjord" Visfilet met kaassaus Pikante kalkoenschotel Kip met curry Gevulde gebraden kip Eend in sinaasappelsaus Kwartels in kaas-kruidensaus Japans éénpansgerecht Kiprolletjes met rozijnen Página/E~ Cocción de verduras frescas 7 Explicación de las señales 8 Tablas 9-11 Descongelación 9 Descongelación y Cocción 9 Cocción de Verduras fresca 9 Calentamiento de Bebidas y Alimentos 10 Cocción de carne y ares 10 Asar y gratinar 11 Calenton y cocer "Snacks" congelados 11 Modificación de recetas convencionales 12 para la cocción microondas 12 para la cocción combinada 12 Cómo se manejan las recetas 12 Die Mikrowelle bietet Ihnen viele Vorteile, die Sie begeistern werden: · Laat u zich door de vermelde recepten stimuleren en bereid u ook eigen en beproefde recepten in uw nieuwe combi-magnetron. De magnetron biedt u vele voordelen die u enthou-siast zullen maken: · U kunt tot maar liefst 80 % aan tijd en energie besparen. De levensmiddelen kunnen direct in de serveerschalen worden toebereid, zodat er weinig vaat ontstaat. Korte gaartijden, weinig water en weinig vet zorgen ervoor dat er veel vitaminen, mineraalstoffen en eigen smaak behouden blijft. [. . . ] Hamlappen hamspek uien (100 g, in vieren gedeeld) tomaten (250 g, in vieren gedeeld) een half groene paprika (100 g, in acht stukken) olie paprika, edelzoet zout cayennepeper worcester saus De hamlap en het hamspek in ongeveer 2-3 cm grote dobbelsteentjes snijden. De olie door de kruiden roeren en de sjasliekpen hiermee instrijken. De sjasliekpennen op het hoge rooster leggen en grillen. Het laurierblad verwijderen en met de pureerstaaf van een handmixer fijnpureren. 1-2 1 50 g 2 EL 8 El peterselie, fijn gehakt, knoflookteentje, uitgeperst zachte boter droge witte wijn peper, vers gemalen lamskoteletten (à 100 g) zout De wijn er geleidelijk doorroeren en met de peper kruiden. De koteletten wassen en droogbetten, op de dikste plekken met een spits mes insnijden. De koteletten op het hoge rooster leggen en grillen. De plakjes ui, de vleesbouillon en de kruiden toevoegen en met deksel erop garen. De koppen op het hoge rooster plaatsen en de soep gaat gratineren. 14-18 minuten Servies: schaal met deksel (in houd 2l) vlakke, ovale vuurvaste vorm (ca. 18-20 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 1 l) Vlakke, ovale vuurvaste vorm met deksel (ca. 150 g 150 g 50 g bladspinazie, zonder steel kwark, 20 % vet geraspte Emmentaler kaas peper paprika, edelzoet plakjes gekookte ham (400 g) water slagroom bloem (20 g) boter of margarine (20 g) boter of margarine voor het invetten van de vorm 200 g) olijfolie voor het invetten van de vorm uien (100 g), gehakt milde groene peperoni gehakt (runder of lam) teentjes knoflook, uitgeperst gladde peterselie, gehakt zout peper rozenpaprika griekse schapekaas, in dobbelsteentjes olijfolie voor het invetten van de vorm Op elk plakje gekookte ham 1 EL van de vulling leggen en oprollen. Hiervoor de vloeistof in de schaal doen, deksel erop en verhitten. Het vruchtvlees er met een theelepel zo uitnemen, dat er een ongeveer 1 cm brede rand achterblijft. Twee tomaten pellen, het beginstuk van de stengels eruit snijden en in dobbelsteentjes snijden. De bodem van de schaal met de olijfolie invetten, de uien toevoegen, deksel erop en voorstoven. De boter met de bloem kneden, aan de vloeistof toevoegen en met de garde gladroeren, totdat ze opgelost is. Deksel erop, aan de kook laten komen en laten binden. De saus in de ingevette vuurvaste vorm gieten, de rolletjes erin leggen op het lage rooster garen. Tip: U kunt ook kant en klare béchamelsaus uit de handel gebruiken. De helft van de gehaktmassa erin doen, de schapekaas erover uitspreiden vervolgens daarop de resterende vulling verdelen. In de vuurvaste vorm plaatsenen op het lage rooster zetten en garen. [. . . ] Die Butter mit dem Mehl verkneten, in die Flüssigkeit rühren, aufkochen lassen und garen. Las microondas son - igual que las ondas de radio y televisión - ondas electromagnéticas. No se debe usar, normalmente, porque las microondas no penetran los metales y, consecuentemente, no llegan a tener contacto con las comidas. Deje suficiente espacio entre las distintas porciones para que la energía de las microondas pueda penetrar desde todos los lados. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP R-93ST

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP R-93ST zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag