Gebruiksaanwijzing SHARP R-8720

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP R-8720. Wij hopen dat dit SHARP R-8720 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP R-8720 te teleladen.


Mode d'emploi SHARP R-8720
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP R-8720 (3279 ko)
   SHARP R-8720 (4485 ko)
   SHARP R-8720 OPERATION MANUAL (4485 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP R-8720

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Pagina/NLOntdooien en koken van voedsel Het koken vlees, vis en gevogelte Het koken van verse groenten Uitleg van de symbolen Tabel Tabel: Ontdooien in der Magnetron Tabel: Ontdooien en Bereiden Tabel: Verwarmen van Voedsel en Dranken Tabel: Bereiden van verse groente Tabel: Gaar laten worden, Grillen en Gratineren Recepten 7 7 7 8 9 9 9 10 11 11 12 Eigenschappen van de microgolven Dat kan uw nieuwe combi-magnetron allemaal Microgolf-toepassing Gecombineerde toepassing Hetelucht-toepassing Grill-toepassing De geschikte schalen Tips en advies Verwarmen Ontdooien Soepen Uiensoep Kreeftensoep Bündner gerstesoep Voorgerechten en snacks Champignontosti Worstjes in deegmantel Champignons met rozemarijn Vlees, Vis en Gevogelte Pikante kalkoenschotel Aubergines met gehaktvulling Gevulde ham Gevulde gebraden kip Kwartels in kaas-kruidensaus Runderfilet in bladerdeeg Züricher Geschnetzeltes Kalfsschnitzel met mozarella Bonte sjaslieks Gehaktschotel Zeetongfilets Visfilet met kaassaus Amandelforellen Voorgerechten en snacks Ricotta Piroggen Gehaktballen Croque Monsieur Quiche met garnalen Roereieren met uien en spek Hamburger Pizza met artisjokken Taart met uien Groenten Spinaziesoufflé Broccoli-aardappelsoufflé met champignons Macaroni, rijst en knoedeln Courgettes macaronisoufflé Broodknoedel Lasagne al forno Tagliatelle met slagroom en basilicum Bloemkool met kaassaus Dauphin aardappelen Tessiner risotto Koolrabi in dillesaus Aardappel-knoflookpastei Taarten, brood, desserts en dranken Verzonken kersentaart Kirschen Michel Advokaattaart Appeltaart met Calvados Notentaart Appeltaart Worteljestaart Perentaart Vier vruchtentaart Witte perzikheuveltjes Festbrood Krentenbrood Wittebrood Driegranenbrood Vruchten in gelei met vanillesaus Griesmeelpudding met frambozensaus Pistache-rijst met aardbeien Peren met chocola Warme citroen Chocolade met slagroom Vuurdrank Uiensoep Kreeftsoep Bündner gerstesoep Champignontosti Champignons met rozemarijn Aubergines met gehaktvulling Gevulde gebraden kip Kwartels in kaas-kruidensaus Runderfilet in bladerdeeg Züricher Geschnetzeltes Kalfsschnitsel met mozarella Bonte sjaslieks Gehaktschotel Zeetongfilets Pizza artisjokken Broccoli-aardappelsoufflé met champignons Lasagne al forno Tagliatelle met slagroom en basilicum Dauphin aardappelen Kirschenmichel Viervruchtentaart Witte perzikbergen Pistache-rijst met aardbeien Durch die verursachte Reibung entsteht Wärme, die dafür sorgt, daß die Speisen aufgetaut, erhitzt oder gegart werden. Der Vorteil liegt darin, daß die Heißluft oder die Hitze des Grills die Poren der Gargutrandschichten schnell versiegelt. Durch die Kombination zweier Betriebsarten werden die Vorteile Ihres Gerätes sinnvoll miteinander kombiniert. Außnahmen sind beschichtete Backformen, durch die auch die Randschichten der Speisen, wie z. [. . . ] Worstjes Vis Krab Sneden brood Heel brood Taart, 1 stuk Hele taart, Ø 24 cm Boter Fruit (aardbeien, frambozen, kersen, pruimen) 250 250 Naast elkaar leggen, halverwege de ontdooiingstijd omkeren Halverwege de ontdooiingstijd keren Halverwege de ontdooiingstijd keren en ontdooide delen weghalen Schijven naast elkaar leggen, ged. Alleen gedeeltelijk ontdooien Op gelijke afstanden naast elkaar leggen, halverwege de ontdooiingstijd keren Visfilet Forel, 1 stuk Schotel Groente Groente Tostada, 1 stuk Kruidenbrood 2 stuks Broodjes, 2 stuks 400 250 400 300 450 100 350 80 Afdekken Afdekken Afdekken, na 6 minuten omroeren Afdekken, halverwege omkeren Afdekken, halverwege omkeren Uit de verpakking halen en op de draaischijf leggen Op het rooster leggen, halverwege omkeren Alleen gedeeltelijk ontdooien Dranken, 1 kopje Schotel (Groente, vlees en bijlagen) Eenpansgerecht, soep Bijlagen Vis, 1 schijf 1 Worstjes, 2 stuks Babyvoedsel, 1 potje Margarine of boter smelten1 Chocolade smelten 6 blaadjes gelatine oplossen Niet afdekken Saus met water bevochtigen, afdekken, tussendoor omroeren Afdekken, na het verwarmen omroeren Met een beetje water bevochtigen, afdekken, tussendoor omroeren Met wat saus bevochtigen, afdekken Meerdere malen in het vel prikken Deksel wegnemen, na het verwarmen goed roeren en de temperatuur testen Tussendoor omroeren In water oplossen, goed uitdrukken en in een soepkom doen; tussendoor roeren AC-3 voor varkensbraad bereiden Specerijen naar smaak toevoegen, met de vette kant onder in een vlakke ovenschotel doen, na (*) keren Specerijen naar smaak toevoegen, met de vette kant onder in een vlakke ovenschotel doen, na (*) keren Gehakt (half-om-half) bereiden, in een ovenschotel doen en op de draaischijf gaar laten worden Specerijen naar smaak toevoegen, met de borst naar onder in een vlakke ovenschotel doen, na (*) keren of met automatisch progr. AC-5 voor gegrilde kip bereiden Specerijen naar smaak toevoegen, met het vel naar onder op het rooster leggen, na (*) keren Specerijen naar smaak toevoegen, met het vel naar onder op het rooster leggen, na (*) keren Wassen, met citroensap bevochtigen, binnen en buiten zout toevoegen, bloem, op het rooster leggen, na (*) keren Op het rooster leggen, na (*) keren Op het rooster leggen, na (*) keren Ovenschotel op het rooster zetten Toastbrood toasten, met boter besmeren, beleggen met schijven gekookte ham, ananas en smeerkaas. In het midden prikken, op het rooster zetten Wanneer u voedsel kookt met gebruik van de combinatie magnetronoven-grill, moet u op het volgende letten: Voor grote, dikke etenswaren, zoals varkensvlees, is de kooktijd beduidend langer dan voor kleine, platte etenswaren. Hoe dichter het eten bij de grill ligt, hoe sneller het bruin wordt. Dit betekent ook dat wanneer u grote stukken vlees met de combinatiestand kookt, de grilltijd korter is dan voor kleinere stukjes vlees. Om te grilleren met het bovenste grillelement, maakt u gebruik van het hoge rooster, om het eten snel en gelijkmatig te bruinen. (Uitzondering: grote, dikke etenswaren en soufflés worden op het lage rooster gegrilleerd. Uw magnetronoven heeft ook een tweede grill onder de draaitafel. Deze grill kan worden gebruikt om voedsel van onderen te bruinen. Als u uw geliefkoosde recepten voor de magnetron wilt aanpassen, dient u op het volgende te letten: De kooktijden met eenderde tot de helft inkorten. volg het voorbeeld van de recepten in dit kookboek. Vloeistofrijke gerechten zoals vlees, vis en gevogelte, groenten, fruit, stamppotten en soepen kunnen probleemloos in de magnetron worden bereid. Bij vloeistofarme gerechten, zoals panklare gerechten, dient het oppervlak vóór het verhitten of koken vochtig te worden gemaakt. De toevoeging van vloeistof bij rauw voedsel dat gestoofd wordt, moet verminderd worden tot ongeveer tweederde van de hoeveelheid in het oorspronkelijke recept. Indien noodzakelijk, tijdens het koken vloeistof toevoegen. de vet-toevoeging kan aanzienlijk worden ver minderd. Een kleine hoeveelheid boter, margarine of olie is voldoende om het voedsel smaak te geven. Daarom is de magnetron uitstekend geschikt voor het toebereiden van vetarme gerechten in het kader van een dieet. Voor het gebruik van de magnetronoven (bestaande tekst) Voor het gebruik van combinatiefuncties Over het algemeen gelden dezelfde regels als voor het gebruik van de magnetronoven. Daarnaast moet u op het volgende letten: 1. De stand van de magnetronoven moet worden aangepast aan het type voedsel en aan de tijd die nodig is om het eten gaar te koken. [. . . ] Pureer de rest van het fruit met de witte wijn, giet in de kom. Roer de gelatine in de warme fruitpuré, totdat het helemaal is opgelost. Zet de kom in de koelkast en laat de gelei stollen. Eenmaal tijdens het opwarmen goed omroeren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP R-8720

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP R-8720 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag