Gebruiksaanwijzing SHARP R-2V11

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP R-2V11. Wij hopen dat dit SHARP R-2V11 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP R-2V11 te teleladen.


SHARP R-2V11 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (566 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SHARP R-2V11 (2435 ko)
   SHARP R-2V11 annexe 1 (2435 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP R-2V11

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Waarschuwing: Het niet naleven van de gebruiks- en onder- houdsvoorschriften evenals elke ingreep die het mogelijk maakt dat het toestel in niet-gesloten toestand in werking kan gesteld worden, kan leiden tot ernstige gezondheidsletsels. I Questo manuale contiene informazioni importanti, che dovete leggere prima di usare il forno. Avvertenza: La mancata osservanza di queste istruzioni sull'uso e sulla manutenzione del forno, o l'alterazione del forno che ne permetta l'uso a sportello aperto, possono costituire un grave pericolo per la vostra salute. E Este manual contiene información muy importante que debe leer antes de utilizar el horno. [. . . ] Bij voedsel op koelkasttemperatuur wordt de verwarmingstijd in geringe mate verhoogd. q Laat u de gerechten na het verwarmen één tot twee minuten staan, zodat de temperatuur zich gelijkmatig binnen het gerecht kan verspreiden (standtijd). q De vermelde tijden zijn richtlijnen, die naargelang de uitgangstemperatuur, het gewicht, het watergehalte, vetgehalte en de gewenste eindtoestand etc. kunnen variëren. ONTDOOIEN De magnetron is ideaal voor het ontdooien van voedsel. Neem het vriesgoed uit de verpakking en leg het voor hetontdooien op een bord. Verpakkingen en reservoirs Zeer geschikt voor het ontdooien en verwarmen van gerechten zijn verpakkingen en reservoirs die geschikt zijn voor de magnetron en zich zowel lenen voor de diepvries (tot ca. Zo kunt u in hetzelfde serviesgoed ontdooien, verwarmen en zelfs koken, zonder de gerechten tussendoor te moeten overgieten. Bedekken Dunnere gedeelten voor het ontdooien met kleine aluminium stroken bedekken. Ontdooide of warme gedeelten tijdens het ontdooien eveneens met aluminium stroken bedekken. Hierdoor voorkomt u dat dunnere gedeelten vlug te heet worden, terwijl dikkere delen nog bevroren zijn. 44 TIPS EN ADVIES Het magnetronvermogen eerder te laag dan te hoog instellen. Als het magnetronvermogen te hoog ingesteld is, wordt het oppervlak van het voedsel reeds gaar, terwijl het binnenste gedeelte nog bevroren is. q Na het koken dient u de groenten ca. te Omdraaien/roeren Vrijwel alle gerechten moeten af en toe een keer worden omgedraaid of geroerd. Delen, die aan elkaar vastzitten, zo spoedig mogelijk van elkaar scheiden en anders rangschikken. Voor toebereiding van in de handel gebruikelijke panklare diepvriesprodukten dient u zich aan de gegevens van de fabrikant op de verpakking te houden. 45 TABEL TABEL: VERWARMEN VAN DRANKEN EN GERECHTEN -g/ml150 400 200 200 200 180 190 50 100 10 Drank/gerecht Hoev. Vermogen Tijd -Stand800 W 800 W 800 800 800 560 400 W W W W W ca. 1 3-6 2-3 1-3 3-4 ca. 2 ca. 1 1/ 2 -1 2-3 1/ 2 -Min- Gebruiksaanwijzingen Dranken 1 kopje Eenpersoonsgerecht (groente, vlees en bijgerechten) Stamppot Bijgerechten 1 Vlees, 1 plak Worstjes, 2 stuks Babyvoeding, 1 potje Margarine of boter smelten Chocolade smelten 6 blaadjes gelatine oplossen 1 1 niet bedekken saus met water besprenkelen bedekken, af en toe roeren bedekken, na het verwarmen roeren met een beetje water besprenkelen, bedekken, af met een beetje saus besprenkelen, bedekken de huid meermaals doorprikken New T het deksel verwijderen, na het verwarmen goed roeren en temperatuur controleren af en toe roeren in water weken, goed uitdrukken en in een soepkom gieten, af en toe roeren 800 W 400 W 400 W op koelkasttemperatuur TABEL : HET KOKEN VAN VLEES, VIS EN GEVOGELTE Vlees en gevogelte Suddervlees (bijv. Vermogen Kooktijd Gebruiksaanwijzingen -g-Stand- -Min500 1000 1000 1000 200 1200 800 400 800 400 800 400 800 W W W W W W W 10-12* 10-12 20* 10 9-11* 5-7 16-18 3-4 20-22 naar smaak kruiden, leg op een platte gratinschaal, na * omdraaien naar smaak kruiden, leg op een platte gratinschaal, na * omdraaien bereid het gehaktdeeg (half varkensgehakt/half rundergehakt) en plaats in een souffléschotel naar smaak kruiden, op een bord leggen, bedekken naar smaak kruiden, leg op een platte gratinschaal, na de halve kooktijd omdraaien Standtijd -Min10 10 10 10 3 3 800 W 800 W 46 TABEL TABEL : HET ONTDOOIEN VAN VOEDSEL 1500 1000 500 200 300 1500 1200 800 400 300 80 250 500 150 80 80 80 240 W 58-64 W 42-48 W 18-20 W 7-8 4-5 Gerechten Hoev. Vermogen Dooitijd Gebruiksaanwijzingen -g- -Stand- -Minleg op een omgekeerd bord, na de halve dooitijd omdraaien na de halve dooitijd omdraaien naast elkaar leggen, na de halve dooitijd omdraaien leg op een omgekeerd bord leg op een omgekeerd bord Standtijd -Min30-90 30-90 30-90 30 5-10 30-90 30-90 10-15 5-10 5 10 15-30 5 60-90 15 5 Suddervlees (bijv. varken, rund, lam, kalf) Steaks, koteletten, goulash kippenpootjes Worstjes, Eend/kalkoen Hele kip Vis, geheel Visfilet Garnalen Broodjes, 2 stuks Brood, ongesneden. Wit brood, geheel Taart, 1 stuk Taart, geheel, 25 cm diameter Boter Fruit, zoals aardbeien, kersen, frambozen 240 W 80 W 48-52 80 W 39-43 240 W 240 W 240 W 240 W 240 W 240 W 9-12 7-10 6-8 ca. 1 2-4 7-10 80 W 2-4 80 W 20-24 240 W 240 W 2-4 4-5 na de halve dooitijd omdraaien na de halve dooitijd omdraaien na de halve dooitijd omdraaien en ontdooide delen verwijderen slechts voordooien plakjes naast elkaar leggen, slechts voordooien na de halve dooitijd omdraaien (binnenste nog steeds bevroren) plakjes naast elkaar leggen, slechts voordooien na de halve dooitijd draaien (binnenste nog steeds bevroren) op een taartrooster leggen op een taartrooster leggen slechts voordooien gelijkmatig naast elkaar leggen, na de halve dooitijd omdraaien 250 250 Gerechten Visfilet Eenpersoonsgerecht Groente bijv. Vermogen Kooktijd Watertoe -g-Stand-Minvoeging 300 400 300 800 W 800 W 800 W 10-11 8-10 7-9 3-5 EL TABEL : ONTDOOIEN EN KOKEN VAN VOEDSEL Toepassings aanwijzingen Standtijd -Min1-2 2 2 bedekken bedekken, na de halve verwarmingstijd roeren bedekken, 1 tot 2 keer roeren gedurende het koken 500 800 W 12-14 3-5 EL bedekken, na de halve tijd roeren 2 47 TABEL TABEL: HET KOKEN VAN VERSE GROENTEN Groenten Hoeveelheid -gVermogen -StandGaartijd -MinToepassingsaanwijzingen Wateroevoeging -EL/ml- Groente (bijv. aardappelen, erwten, prei, wortelen) 500 300 800 W 800 W 9-11 6-8 Bereid het eten zoals hierboven staat aangegeven, doe het deksel erop en roer halverwege tijdens het koken het eten om. 5 EL 3 EL GEBRUIKTE AFKORTINGEN EL = eetlepel TL = theelepel msp = mespunt sn = snufje kp = kopje pk = pakje kg = kilogram g = gram l = liter ml = milliliter cm = centimeter v. i. dr. = vet in droge stof DV = diepvriesprodukt min = minuten sec = seconden MG = microgolven MWG = magnetron dm = diameter ca = circa RECEPTEN VARIATIES RECEPTEN OP CONVENTIONELE Als u uw geliefkoosde recepten voor de magnetron wilt aanpassen, dient u op het volgende te letten: De kooktijden met eenderde tot de helft inkorten. Vloeistofrijke gerechten zoals vlees, vis en gevogelte, groenten, fruit, stamppotten en soepen kunnen probleemloos in de magnetron worden bereid. Bij vloeistofarme gerechten, zoals panklare gerechten, dient het oppervlak vóór het verhitten of koken vochtig te worden gemaakt. [. . . ] - 630. 11. 20, CL JOAN BARDINA 32, 08830 SANT BOI DE LL, BARCELONA / CE. - 785. 51. 11, CR MATADEPERA 87, 08225 TERRASSA, BARCELONA / LAUREA S. A. T. INDIRIZZI DI SERVIZIO . 889. 02. 48, CL GUILLERIES BIS 20, 08500 VIC, BARCELONA / CE. - 710. 76. 13, PS RUBIO I ORS 105, 08203 SABADELL, BARCELONA / VILLARET POLO RAMON - 798. 02. 48, CL MOLI DE VENT 21, 08303 MATARO, BARCELONA / ESTARLICH PRADAS VICENTE - 766. 22. 33, CL INDUSTRIA 131, 08370 CALELLA, BARCELONA / VIDEOCOLOR - 93/ 454. 99. 08, CL VILLARROEL 44, 08011 BARCELONA, BARCELONA / ELDE 872. 85. 42, CL BRUCH 55, 08240 MANRESA, BARCELONA / PULGAR I EDO S. L. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP R-2V11

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP R-2V11 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag