Gebruiksaanwijzing SHARP R-2S56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP R-2S56. Wij hopen dat dit SHARP R-2S56 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP R-2S56 te teleladen.


SHARP R-2S56 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (850 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP R-2S56

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het verschil hiertussen is dat het digitale display in de spaarstand niets weergeeft wanneer u de magnetron niet gebruikt, terwijl het in de klokstand de tijd weergeeft. [. . . ] Het verschil hiertussen is dat het digitale display in de spaarstand niets weergeeft wanneer u de magnetron niet gebruikt, terwijl het in de klokstand de tijd weergeeft. Daarom verschijnt er niets op het display wanneer u het toestel voor de eerste keer aansluit op het stopcontact. U kunt nu ook de klok instellen, zie pagina NL-6 van de bedieningshandleiding. De ovendeur sluiten, op de STOP-toets drukken, of het gerecht is klaar), dan moet u eerst de ovendeur openen en sluiten, voordat u de oven weer kunt gebruiken. 1 2 3 4 5 6 7 8 DIGITAAL DISPLAY TAAL-toets EXPRESS PIZZA-toets PIZZA-toets FUN MENU-toets AUTO ONTDOOI-toets AUTOMATISCH KOOK-toets BEREIDINGSSTAND-draaiknop voor de magnetron voor de magnetron in combinatie met BOVENSTE GRILL voor de magnetron in combinatie met ONDERSTE GRILL voor de magnetron in combinatie met CONNVECTIEWARMTE voor CONVECTIEWARMTE voor BOVENSTE GRILL voor ONDERSTE GRILL voor BOVENSTE en ONDERSTE GRILL CONVECTIEWARMTE (°C)-toets TIJD/GEWICHT-draaiknop START /+1min-toets INFO/KLOK-toets STOP-toets MAGNETRONVERMOGENNIVEAU-toets MINDER/MEER-toetsen [. . . ] De ovendeur sluiten, op de STOP-toets drukken, of het gerecht is klaar), dan moet u eerst de ovendeur openen en sluiten, voordat u de oven weer kunt gebruiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP R-2S56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP R-2S56 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag